Potrebujeme špeciálnu edíciu?

Otázka viac na Južnú Kóreu, keďže podľa informácií z webu MSPoweruser budú dostupné len tam. Celým menom sa nový produkt nazýva Samsung Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack. Šialene dlhé názvy sú akosi v móde, to aj spolupráca s inými značkami.

Táto limitovaná séria bude v počte 6000 kusov a predpovedáme, že sa po nej len „zapráši“. Cena by mala byť 249 USD (279 000 KRW), čo je klasická cena týchto slúchadiel. Takto si záujemcovia môžu kúpiť slúchadlá dizajnované v značke Adidas a to s niekoľkými výhodami navyše.

Okrem samotného vzhľadu slúchadiel tu budete mať navyše k dispozícii prístup k téme Adidas Originals. Tá obsahuje ikony, nový vzhľad zamknutej obrazovky, obrazovky volania ako aj ďalších systémových úprav po grafickej stránke. Kupujúci získa zľavu na tenisky Adidas Stan Smith.

Hoci by sa mohlo zdať, že ide o zbytočné plytvanie, Samsung hovorí, že používa až 20 % post-spotrebiteľských materiálov. Tento a ďalšie produkty chce podľa hovorcu spoločnosti Samsung navrhovať pre skupinu používateľov, ktorým okrem produktu samotného záleží aj na dopade na životné prostredie.

samsung-buds-pro-with-adidas-originals-special-pack

Zdroj: MSPoweruser

Prečítajte si aj:

Galaxy Buds Pro: Aké sú naozaj a oplatia sa kúpiť?

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.