V januári 2022 Effectix prichádza s inovatívnym nástrojom SEObot, ktorý vyvinuli priamo pod svojou strechou. Uplynulý rok na ňom pracovali  vývojári, konzultanti a programátori, aby priniesli na trh nástroj, ktorý pomôže nastaviť webom zrkadlo, ako sa zlepšiť v oblastiach indexácie, rýchlosti, kódu a obsahu.

Effectix.com je česko-slovenská digitálna agentúra, ktorá od roku 2009 pomáha svojim klientom zlepšovať ich marketing. Sústreďuje sa na výkonnostný marketing, branding, tvorbu kreatívy, online stratégii, optimalizáciu pre vyhľadávače a správu sociálnych sietí. 

Posledné dva roky sa trh kvôli COVIDu digitalizoval, no kvalita webov často zaostáva. Aj toto bola jedna z motivácii, prečo v Effectix vznikla myšlienka vyvinúť nástroj na zdravotnú prehliadku webov. 

Seobot Effectix vyvinul, aby majiteľom webov poskytol rýchly automatický audit ich webov z pohľadu základných SEO kritérií. Vďaka nemu získajú zadarmo prehľadný zoznam informácií, v akom stave z pohľadu SEO je ich web či eshop a čo by na ňom mohli zlepšiť. 

SEObota sme vynašli s túžbou pomôcť všetkým, ktorí majú web alebo e-shop, aby si ho mohli skvalitniť,” hovorí riaditeľ spoločnosti Effectix na Slovensku Milan Markovič. “Chceme, aby bol pre všetkých a zadarmo, aby edukoval trh a priniesol užívateľom relevantné informácie o kvalite ich digitálnych služieb,” pokračoval. Podľa Milana Markoviča je firemnou víziou pomáhať klientom rásť a toto je jeden z krokov k naplneniu tohto cieľa. 

Seobot je dostupný každému, nonstop, jednoducho, zadarmo a je smart riešením pre každého, kto má web a stačí mu základný SEO audit.

“Ľudia hľadajú na internete informácie,” hovorí technický riaditeľ a jeden z tvorcov SEObota Peter Nemček a pokračuje: “aj dobrá optimalizácia stránky pre vyhľadávače prispieva k tomu, aby sa relevantný obsah webu zobrazil pre vás na popredných miestach na Googli.” 

To prispieva k zvýšeniu návštevnosti webovej stránky a tak aj možných predajov služieb a produktov. SEObot odhalí, či má web v základných oblastiach potenciál sa zlepšiť a či web potrebuje optimalizáciu od profesionálneho špecialistu na SEO.  

Značky: