Huawei spúšťa VIP servis pre zákazníkov, ktorí si zakúpia niektorý z tzv. AG smartfónov. AG smartfóny majú operačný systém Android, no Google služby v nich nahrádzajú riešenia priamo od Huawei v čele s obchodom Huawei AppGallery. Medzi AG smartfóny patrí napríklad vlajková séria P40 vrátane prémiového modelu P40 Pro, odľahčený model P40 lite či cenovo dostupné smartfóny Y5p a Y6p.

Ako to funguje?

Bezprostredne po kúpe AG smartfónu dostanete špeciálnu podporu priamo v predajni. Predajca pomôže so skopírovaním dát zo starého telefónu prostredníctvom nástroja Phone Clone či inštaláciou ďalších aplikácií. Taktiež pomôže vysvetliť, aký je rozdiel medzi AG smartfónom a staršími modelmi Huawei s Google službami.

VIP servis dostanete automaticky ku kúpe ktoréhokoľvek AG smartfónu Huawei v predajniach operátorov Orange a O2. Službu tiež poskytuje predajca NAY.

“Chápeme, že naši fanúšikovia a zákazníci môžu byť zneistení vývojom situácie okolo Huawei. Preto im chceme zabezpečiť čo najhladší prechod na nový smartfón. Na Slovensku sa už predalo niekoľko tisíc AG smartfónov a toto číslo stále rastie,” povedal na margo novej služby Thomas Liu, country manager spotrebiteľskej divízie Huawei Slovensko.

Značky: