Obchodný reťazec spúšťa svoju digitálnu zľavovú kartu už 11. februára 2021.

Po vzore Lidlu aj Kaufland prichádza s aplikáciou na uplatnenie zľavy pri nakupovaní. Obchodný reťazec pridáva aj niečo navyše, napríklad recepty alebo vytvorenie nákupného zoznamu.

Aplikácia obsahuje aktuálny leták a takisto aj samostatne uvedené položky v akcii. Tie môžete jedným ťuknutím pridať do vášho nákupného zoznamu a následne podľa neho nakupovať. Ak ide o akciový tovar, je zobrazená platnosť jeho ceny.

Aplikácia začne naplno fungovať od 11. 2. 2021. Vaša zákaznícka karta však už po registrácii bude aktívna a nájdete ju po kliknutí na kartičku nad spodným menu aplikácie. Tento kód sa skenuje pri pokladni v predajniach.

Publikovaný článok dopĺňame o stanovisko spoločnosti Kaufland. Lucia Vargová, hovorca spoločnosti ďalej uvádza „Pri vernostnej karte budeme postupne spúšťať ďalšie funkcionality a rôzne formy personalizácie budú ich súčasťou.

Vernostná karta ponúka mnohé benefity, ktoré spríjemnia nákup a usporia peniaze – špeciálne zľavy určené pre členov programu, zľavové kupóny a ďalšie zaujímavé benefity. Súčasťou programu sú tiež súťaže a zbieranie bodov – za každé 1 euro nákupu získa užívateľ karty 1 vernostný bod. Body si môže premeniť na kupóny, vernostné produkty a špeciálne akcie.

Ako si aplikáciu aktivovať?

Najprv si aplikáciu stiahnite do vášho smartfónu. Na výber sú obe hlavné platformy a teda inštalovať môžete z Google Play alebo z App Store pre zariadenia s iOS.

Po spustení ťuknite v spodnej časti na ikonu Účet a zobrazia sa možnosti registrácie. Na zjednodušenie procesu môžete použiť Google, Facebook alebo Twitter. Bude treba vyplniť vašu adresu, či už trvalý pobyt alebo tú, kde sa nachádzate najčastejšie (napríklad prechodný pobyt, práca).

Na základe tejto adresy sa bude zobrazovať najbližšia vzdialenosť do následne vybranej predajne. Podobne ako v aplikácii Lidl, aj tu je potrebné si vybrať predajňu, kde nakupujete a budete si uplatňovať zľavy. Vždy ju môžete zmeniť v nastaveniach vášho profilu pod tlačidlom Účet.

Zdroj: Kaufland

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.