Nákup vianočných darčekov je v plnom prúde, no mnohí ešte otáľajú. Výber vhodného darčeka je častokrát ťažšie, než by sa zdalo. O to viac, keď sa čas neúprosne kráti.

Vy už viete, čím obdarujte svojich blízkych? Ak nie, tu je niekoľko tipov na darčeky, ktoré sa tohtoročné Vianoce tešia veľkej obľube.

Pre ňu

Niečo na seba, do kuchyne a kozmetika. Ak sa budete riadiť týmto heslom, určite nič nepokazíte. Ženy pod stromčekom ocenia všetko, čo im podčiarkne krásu, obohatí ich šatník a pomôže zvládnuť domáce práce.

  • Elektronická zubná kefka – Odstráni až sedemkrát viac zubného povlaku ako klasické manuálne kefky.

  • Smoothie maker – Vyrobí zdravé pochutiny plné vláknin a vitamínov za pár sekúnd.
  • Inteligentné hodinky – Okrem základnej funkcie merania času nahrádzajú napríklad krokomer, hudobný prehrávač, dokážu merať spálené kalórie, tepovú frekvenciu a testovať kondíciu. Signalizujú hovory, SMS, prichádzajúci e-mail či oznámenia zo sociálnej siete.

Pre neho

Na rozdiel od žien sú muži skôr praktickí a keď ide o darček, idú viac po kvalite ako po kvantite.

  • Mobilný telefón

  • Pracovné náradie – Každý majster ocení novú Aku vŕtačku, skrutkovač či brúsku.
  • Holiaci strojček – Holiaci strojček vybavený displejom sa postará o to, že majiteľ bude mať prehľad o stave batérie, upozorní ho na výmenu hlavice či potrebu jej opláchnutia.

Pre ne

Najviac si vianočné sviatky aj tak užívajú deti. Aké darčeky vymyslieť pre ne?

  • Experimentálna súprava „Cesta do praveku“ – Prenesie deti priamo do Jurského parku, ktorý si vytvoria vďaka rôznym komponentom, ktoré set obsahuje. Do akvária si môžu zasadiť rastliny, vypestovať praveké triopsy a medzi to rozmiestniť figúrky dinosaurov.

  • Stavebnice – Precvičia jemnú motoriku detí a vycibria ich fantáziu a tvorivosť.

Portál Hej.sk zavádza aj tento rok predvianočnú službu Vianočné darčeky bez obáv. V prípade, že vám darček zakúpený medzi 16. novembrom a 25. decembrom nesadne, môžete ho jednoducho vymeniť do 9. januára 2017. Služba je bezplatná.