Okrem rodiny telefónov Galaxy Note20 Samsung ukázal hodinky Watch3 a slúchadlá Buds Live.

Hodinky sú ľahšie, tenšie a majú doplnkové funkcie

Hodinky Watch3 prichádzajú s priemerom 41 a 45 mm a dizajnom pripomínajú klasické hodinky. Vyrobené sú z ušľachtilej ocele, okrem tohto budú aj v titánovom vyhotovení. V porovnaní s predchodcami sú ľahšie (o 15%) a tenšie (o 14 %), oceňujeme, že rotačná luneta je stále k dispozícii. Kapacita batérie je 310 mAh, hodinky prichádzajú s prémiovým koženým remienkom. V balení nájdete bezdrôtovú nabíjačku. ciferníky sa dajú prispôsobovať a na výber je ich viac ako 80 000.

Hodinky Galaxy Watch3

Hodinky Galaxy Watch3 v 45 mm a 41 mm verzii

Z hľadiska zabudovaných funkcií je tu meranie pulzu či detekcia pádu, pribudne aj EKG a meranie okysličenia krvi.  Celá aplikačná výbava je orientovaná na zachovanie telesnej pohody s tým, že sa analyzuje životný štýl. Tiež je tu pokročilá analýza spánku.

Kožený remienok pre Galaxy Watch3

Kožený remienok pre Galaxy Watch3

Hodinky sa dajú využiť aj na ovládanie prezentácie z mobilu alebo z počítača jednoduchým otáčaním lunety. Na Slovensku bude k dispozícii farebné vyhotovenie čierne a strieborné pre 45 mm a brondzové a strieborné pre 41 mm. Neskôr ku konca roka prípade na trh aj titánová verzia.

Ciferník pre Galaxy Watch3 45 mm

Ciferník pre Galaxy Watch3 45 mm

Ceny sú nasledovné: Galaxy Watch3 45 mm – 459 eur, Galaxy Watch3 43 mm s funkciou LTE (dostupné len cez Orange) – 509 eur, Galaxy Watch3 41 mm – 429 eur a spomenutá titánová verzia so 45 mm ciferníkom bude stáť 649 eur. Predaj sa začne 7. augusta.

Slúchadlá Galaxy Buds Live s aktívnym odrušením okolia

Slúchadlá Galaxy Buds Live sú zamerané na kvalitné počúvanie hudby. Odstraňujú hlboké zvuky okolia, prepúšťajú hudbu a tiež vysoké tóny z výstražných a notifikačných hlásení. Obsahujú tri mikrofóny a jeden 12 mm reproduktor, tvarovo sa podobajú na fazuľky. Uschované sú v puzdre, ktoré slúži na ich nabíjanie, dokopy je prevádzková doba viac ako 22 hodín na batériu. Pritom samotná batéria v slúchadle vydrží na 6 hodín prevádzky a batéria v nabíjačke vydrží na 21 hodín. Konkrétna doba potom závisí od tohto, či používate aktívne ANC alebo nie.  Už 5 minút nabíjania postačí na hodinu prehrávania hudby. Kapacita batérie v slúchadle je 60 mAh, kapacita batérie v nabíjačke je 472 mAh.

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds Live

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds Live

Odolávajú dažďu, nie je možné ich ponorenie do vody. Ich zvuk bol ladený v spolupráci s AKG, ako sme zistili, je tu aj výraznejšia basová zložka zvuku. Rovnako je výborná aj kvalita hovoru pri telefonáte. Slúchadlá sú kompatibilné s operačným systémom Adroid aj iOS (s menšími obmedzeniami). Galaxy Buds Live je možné spárovať aj s počítačom a existuje aj špeciálny režim pre hranie hier. Majitelia Galaxy Buds Live sa tiež môžu pripojiť k jednému zdroju hudby.

Puzdro pre Buds Live

Puzdro pre Buds Live

Cena slúchadiel je 189 eur a predaj začína 21. augusta 2020.

Hodinky aj slúchadlá si môžete pozrieť aj v našom videu

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.