Motorola zatiaľ tají, ako budú vyzerať nasledujúce hodinky Moto 360. Nechce sa príliš ponáhľať, lebo súčasná generácia je na trhu pomerne úspešná a aj my sme ju v magazíne touchIT hodnotili veľmi kladne. 

moto-360_2_nowat

Image Credits: TheGuyWhoRuinedIt, Reddit

Niektorí ľudia v Chicagu, kde je vývojové stredisko firmy Motoroly (dnes vlastnej spoločnosťou Lenovo) si však všimli nové hodinky na rukách zamestnancov tejto firmy. Je ťažké garantovať, že nové hodinky budú vyzerať presne tak ako na obrázku. Je možné, že ide len o niektorý z vývojových pokusov.

Hodinky sú opäť založené na operačnom systéme Android Wear, zapínacie tlačidlo už ne je je pri číslici 3 (pravdepodobne kvôli vylúčeniu možnosti náhodného stlačenia) a hodinky vyzerajú viac ako klasické náramkové hodinky.  Zdá sa, že malá plocha na displeji v spodnej časti, kde je umiestnený snímač vonkajšieho osvetlenia opäť z pohľadu používateľa predstavuje mierne rušivú tmavú plochu, a teda hodinky nemajú celkom kruhový ciferník ako je to napr. v prípade firmy LG.  Zatiaľ to teda vyzerá skôr na evolučné vylepšenie predchádzajúcej verzie.

Zdroj: Engadget

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.