Letná dovolenková sezóna oficiálne klope na dvere a to znamená len jedno. Je čas vymeniť svoj starý smartfón za nový.

S ohľadom na zaťažkávajúcu skúšku, ktorú telefóny na výletoch absolvujú, je dôležité vybrať si ten správny. Napríklad najnovší Pura 70 Pro od Huawei, s ktorým môžete zabudnúť na strach o rozbitú obrazovku, či vybitú batériu práve vtedy, keď to najmenej potrebujete. Vďaka odolnej konštrukcii a všestrannej odolnosti voči prachu a vode si môžete užívať vzácne okamihy bez stresu. A zvlášť na dovolenke oceníte aj jeho špičkový fotoaparát.

Odolná konštrukcia

Ochrana displeja by mala byť alfou a omegou. Hoci doplnkové transparentné ochranné sklo či fólia nič nepokazia, je dobré siahnuť po smartfóne, ktorý myslí na ochranu displeja už pri výrobe. Presne taký je aj Huawei Pura 70 Pro, ktorý je vybavený vysoko kvalitným displejom LTPO OLED, ktorý poskytne vynikajúcu ochranu pred poškodením. Displej navyše prináša realistický a plynulý vizuálny zážitok s adaptívnou obnovovacou frekvenciou až do 120 Hz, ktorá sa dynamicky prispôsobuje zobrazenému obsahu.

Bez ohľadu na to, či vám telefón vypadne z ruky alebo sa ocitne v kontakte s ostrými predmetmi, odolná konštrukcia zabezpečuje, že displej zostane nepoškodený a v dobrom stave.

Huawei Pura 70 ProZdroj: TOUCHIT
Huawei Pura 70 Pro

Nezľakne sa vody

Huawei Pura 70 Pro disponuje špičkovou vodoeodolnosťou s certifikáciou IP68, čo znamená, že je odolný voči vode do hĺbky 1,5 metra až po dobu 30 minút. Môžete sa tak so smartfónom v ruke pohybovať pri vode bez starostí a zachytiť tie najlepšie okamihy z vašej dovolenky.

Smartfón je odolný voči vode do hĺbky 1,5 metra až po dobu 30 minút. Bez ohľadu na to, či sa vydáte na plávanie, potápanie, raftovanie alebo len relaxujete pri bazéne, tento smartfón je pripravený vydržať aj tie najnáročnejšie podmienky.

Fotí ako profík

Kľúčovým prvkom smartfónu Huawei Pura 70 Pro je špičkový fotoaparát, ktorý vám umožní zachytiť tie najlepšie dovolenkové okamihy v úžasnej kvalite. Hlavný ultrasvetelný zadný fotoaparát s rozlíšením 50 MP je vybavený pokročilou optikou a až 3,5-násobným optickým zoomom, a 100-násobným digitálnym zoomom. Pre dokonalé videá je k dispozícii kvalita s rozlíšením až 3840 × 2160 pixelov, vďaka čomu zachytíte vždy ostré videá morských vĺn narážajúcich na pobrežie či nádherných scenérií počas západu slnka. Či už ide o denné svetlo alebo nočné scenáre, so smartfónom Huawei Pura 70 Pro vždy získate ostré a jasné snímky a videá.

Huawei Pura 70 ProZdroj: TOUCHIT
Huawei Pura 70 Pro

Prašné prostredie? Žiadny problém

Pri cestovaní do destinácií so suchým alebo prašným podnebím je odolnosť voči prachu nevyhnutnosťou. Smartfón Huawei Pura 70 Pro je mimoriadne odolný voči prachu. To znamená, že môžete mať istotu, že bude vždy chránený pred nečistotami aj v náročných podmienkach.

Ďalšie tipy, ako chrániť svoj smartfón počas dovolenky:

  • Použite kvalitný obal alebo puzdro: Investujte do odolného obalu alebo puzdra, ktoré dokáže chrániť váš smartfón pred nárazmi, pádom a poškriabaním.
  • Použite ochranné sklíčko na displej: Sklíčko na displej môže ochrániť váš smartfón pred poškriabaním a prasknutím.
  • Ak plánujete stráviť veľa času pri vode, napríklad na pláži alebo pri bazéne, zvážte investíciu do vodeodolného puzdra alebo obalu pre smartfón.
  • Pred odchodom na dovolenku si zálohujte dôležité dáta zo smartfónu, aby ste ich neztratili v prípade poškodenia alebo straty zariadenia. Obľúbenou voľbou sú cloudové úložiská.
  • Smartfóny nemajú radi extrémne teploty, preto ich nevystavujte príliš horúcemu slnku alebo mrazu.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj: