Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hoci mnohí zubári ponúkajú profesionálne bielenie zubov, často je lacnejšie vybieliť si zuby doma.

Preto sú súpravy na bielenie zubov typu „urob si sám“ stále populárnejšie. Tieto pásiky môžete získať bez lekárskeho predpisu od zubného lekára, v miestnej lekárni alebo cez internet a môžete ich jednoducho použiť doma, aby ste zubom vrátili ich pôvodnú farbu a lesk.

Ako fungujú bieliace pásiky?

Väčšina bieliacich pásikov je vyrobená z polyetylénu, čo je tenký, pružný typ plastu. Plast je potiahnutý peroxidom a niektoré typy pásikov ho obsahujú viac ako iné. Pásiky si prikladáte na zuby podľa pokynov na obale tak, aby sa peroxid dostal do kontaktu so zubnou sklovinou. Vďaka tomu peroxid odstráni škvrny a zafarbenie z povrchu vašich zubov a vy získate späť svoje sebavedomie.

Výhody bieliacich pásikov na zuby

Hlavnou výhodou používania bieliacich pásikov na zuby je, že sú lacnejšie ako iné spôsoby bielenia zubov. Väčšina domácich bieliacich nástrojov je cenovo dostupnejšia ako návšteva zubára. Vyskúšajte napríklad bieliace pásiky Crest.

Bieliaci pásik CrestZdroj: bieliace-pasiky.com

Bieliaci pásiky Crest 3D 3D White Professional Effects

Okrem nízkej ceny sa bieliace pásiky veľmi ľahko používajú. Väčšina súprav sa dodáva s dvomi setmi prúžkov. Jeden set je určený na horné zuby a druhý na dolné zuby. Súprava sa dodáva aj s návodom, ako dlho nechať pásiky na zuboch. Vaše zuby by mali začať vyzerať belšie do niekoľkých dní od použitia prúžkov a výsledky by mali trvať najmenej 4 mesiace.

Mám používať bieliace pásiky pred alebo po čistení zubov?

Pred použitím bělicích pásků si vždy vyčistite zuby, inak sa medzi pásikom a zubami zachytí zubný povlak a baktérie. Tým sa zvyšuje pravdepodobnosť, že sa u vás vyskytne zubný kaz alebo iné zubné problémy. Okrem toho, ak je na zuboch zubný povlak alebo baktérie, bieliace pásiky ťažšie plnia svoju úlohu. Tak načo čakáte?