Mimoriadne odolná a pritom výkonná je nová powerbanka Venture 75 od Goal Zero. Pripravená aj na dobrodružstvá v prírode. Kapacita až 19 200 mAh kombinovaná so stupňom krytia IP67 bude k dispozícii prakticky v akomkoľvek prostredí. Je odolná proti potopeniu do vody, pogumované telo vydrží pády a nárazy.

Cez USB-C kábel dobijete Venture 75 z elektrickej siete na maximum za cca 2 hodiny. Zo solárneho panelu Goal Zero Nomad 50 za 6 hodín. K dispozícii sú 2 USB výstupy a jeden USB-C výstup. Powerbanka je ďalej vybavená 50 lm svetlom.

Cena: 129 €

Energiu zo slnka premení na elektrinu solárny panel Goal Zero Ranger 300. Má nižšiu hmotnosť a vyšší výkon ako jeho predchodca. Vďaka novej technológii ponúka výkon až 300 W.

Panel je zabudovaný v hliníkovom ráme s celkovou hmotnosťou iba 17,7 kg. Niekoľkými rýchlymi pohybmi a za pomoci magnetov zložíte panel do kompaktného kufríka a môžete ho tak ľahko a rýchlo prenášať.

Cena: 799 €
Zdroj: SaveTheDay.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.