Smartfóny so systémom Android majú niekoľko bezpečnostných funkcií, ktoré sú navrhnuté tak, aby zabránili zlodejom ukradnúť údaje používateľa alebo zaistili, že nikto iný nemôže vidieť správy, fotografie a údaje, ktoré sú uložené v smartfóne.

Tieto ochranné funkcie však môžu spôsobovať problém, ak ste si kúpili repasovaný smartfón s Androidom, resp. používaný smartfón. V takom prípade potrebujete rýchle a spoľahlivé riešenie bypassu FRP, aby ste mohli využívať všetky výhody nového telefónu s Androidom.

FRP (factory reset protection – ochrana pred resetovaním do továrenských nastavení) je funkcia, ktorá zabráni tomu, že vaše zariadenie bude vymazané do továrenských nastavení, napríklad pri krádeži.

Je možné odstrániť zámok FRP?

Áno. Účelom zámku FRP je zabrániť komukoľvek inému používať vaše zariadenie bez vášho povolenia a potom ho obnoviť späť do továrenských nastavení.

Dobrou správou je, že na používanie nástrojov na odomknutie FRP nepotrebujete odborné znalosti v oblasti IT alebo zariadení so systémom Android. Existujú softvérové ​​programy, ktoré vás prevedú každým krokom, aby ste mohli využívať zariadenie Android s riešením FRB bypass.

Existuje niekoľko logických dôvodov, prečo musíte na svojom Androide obísť zámok FRP, ako napríklad:

• Nákup použitých zariadení pre neziskový alebo školský program, pričom všetky je potrebné pred použitím resetovať.

• Kedykoľvek zamestnanec podá výpoveď a nový pracovník začne používať jeho zariadenie so systémom Android.

• Ak predávate zariadenie so staršou verziou systému Android a zabudli ste heslo, alebo kód na jeho odomknutie.

Riešením môže byť softvér iDelock pre zariadenia so systémom Android

S výkonným softvérom iDelock (pre operačný systém Android) od WooTechy sa môžete vyhnúť všetkým týmto scenárom. To zahŕňa naučenie sa, ako odstrániť účet Google zo spoločnosti Samsung bez toho, aby ste mali heslo.

Používanie iDelock vám navyše umožňuje obísť FRP a všetky formy uzamykacích obrazoviek bez akéhokoľvek rizika škodlivého softvéru, vírusov alebo poškodenia pôvodného zariadenia so systémom Android.

Ide o ľahko použiteľné riešenie, ktoré má vysokú úspešnosť. Celý proces prebieha podľa pokynov na obrazovke, takže nebudete musieť čítať technickú príručku ani absolvovať pokročilé školenie. To vám ušetrí čas a peniaze, takže zo svojich zariadení s Androidom môžete vyťažiť maximum.

WooTechyZdroj: WooTechy
WooTechy

Funkcie iDelock pre Android:

• Kompatibilný softvér pre viac ako 6 000 rôznych modelov zariadení Android.

FRP bypass Samsungov a všetkych odtlačkov prstov, prístupových kódov, hesiel a iných zámkov.

• Intuitívne, ľahko použiteľné rozhranie pre všetkých používateľov.

• Bezpečný softvérový nástroj, ktorý chráni zariadenie pred chybami v procese.

Ako na to

Nenechajte sa odradiť procesom inštalácie tohto nástroja na obchádzanie FRP pre zariadenia so systémom Android. Všetko, čo na to potrebujete, je kábel USB na pripojenie vášho androidového zariadenia k počítaču a niekoľko minút, kým softvér začne pracovať. Postupujte nasledovne:

• Nainštalujte si iDelock do počítača a vyberte možnosť Odstrániť Google Lock (FRP). Pripojte svoje zariadenie Android k počítaču.

WooTechyZdroj: WooTechy
WooTechy

• Vyberte značku mobilného zariadenia, verziu systému a ďalšie podrobnosti.

WooTechyZdroj: WooTechy
WooTechy

• Softvér sa spojí s aktualizovanými databázami WooTechy a automaticky vám poskytne inštalačný balík údajov na extrahovanie.

WooTechyZdroj: WooTechy
WooTechy

• To je všetko! Vaše zariadenie sa začne odomykať.

WooTechyZdroj: WooTechy
WooTechy

Existuje tiež možnosť spustiť obídenie iDelock FRP výberom možnosti obísť zámok obrazovky. Kroky sú dosť podobné a poskytujú rovnako spoľahlivé riešenie.

Vaše androidové zariadenie či už je to smartfón, alebo tablet obsahuje veľa údajov o vás a vašej rodine, ktoré je potrebné chrániť.

Ak však nastane čas predať alebo kúpiť použité zariadenie, alebo ak ste zabudli správne prístupové kódy na prístup k tomuto zariadeniu, vyskúšajte mimoriadne dobre vyvinutý nástroj od WooTechy iDelock (Android).

Vďaka nemu znovu získate úplnú kontrolu nad svojím Androidom a vrátiť sa k používaniu všetkých funkcií.

Článok je pripravený v spolupráci s WooTechy iDelock.

Prečítajte si aj: