Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V dnešnej dobe od smartfónov vyžadujeme, aby s nami držali krok po celý deň. S tým súvisí aj potreba obrovského množstva prenášaných dát. Huawei do svojich smartfónov integroval funkcie, ktoré efektívne manažujú nielen využívanie mobilných dát, ale aj čas strávený na telefóne.

Nechajte výber siete na telefón

Hovorí sa, že domov je tam, kde sa váš telefón automaticky pripojí na Wi-Fi sieť. Ak po niekoľkých hodinách zistíte, že doma váš telefón stále “beží” na mobilných dátach, existuje jednoduché riešenie – funkcia Wi-Fi+ váš smartfón automaticky pripojí k optimálnej dostupnej sieti. Dokáže sama prepínať medzi Wi-Fi a mobilnými dátami v závislosti od sily signálov vo vašej oblasti, vďaka čomu nebudete zbytočne plytvať dátami a ostanete online za každých okolností.

Nižšia spotreba dát aj pri multitaskingu

Používanie viacerých aplikácií naraz je náročné na spotrebu mobilných dát. Ďalšie dáta vám ušetrí funkcia  Huawei Smart Data Saver. Ide o nástroj, ktorý zabezpečí, že sa mobilné dáta nebudú využívať na aplikácie bežiace v pozadí. Inteligentný šetrič dát vám tiež umožní manuálne zvoliť vaše najdôležitejšie aplikácie a povoliť im neobmedzený prístup k dátam. Týmto spôsobom znížite prenos dát pre aplikácie, ktoré práve nepoužívate a naopak – presmerujete ich tam, kde sú práve potrebné.

Digitálna rovnováha inteligentne

Zdravé vzťahy sú základ, a to platí aj o vzťahu s vaším telefónom. Funkcia Digitálna rovnováha sleduje, koľko času strávite na svojom smartfóne Huawei, a automaticky generuje optimálny čas pre využitie každej aplikácie. Ak máte pocit, že niektorú aplikáciu používate príliš často, stačí jednoducho nastaviť limit a sledovať čas strávený so smartfónom v ruke.

Táto inteligentná funkcia príde vhod aj v prípade rodičovskej kontroly. Ak chcete mať pod kontrolou, koľko času trávia v online priestore vaše deti, stačí im nastaviť obmedzenia pre jednotlivé aplikácie či čas strávený so smartfónom vo všeobecnosti.

Značky: