Od 10. februára vládne vo východnom zverokruhu mystický drak, ktorý v Číne označuje rok draka.

V tomto čínskom novom roku, ktorý oslavuje prosperitu a šťastie, má Godeal24 skvelú ponuku na MS Office Professional 2021 za 25,25 EUR, ktorá zahŕňa všetky základné aplikácie ako Word a Excel, ako aj Outlook, Access, Publisher a OneNote.

Najnovšie verzie aplikácií Word, Excel a PowerPoint obsahujú spoluautorstvo v reálnom čase a spoluprácu v rámci aplikácií (výhoda oproti používaniu nástrojov v prehliadači), ako aj celý rad nových funkcií a moderné používateľské rozhranie s podporou vysokého DPI a tmavého režimu. Pracujte rýchlejšie pomocou makier na automatizáciu úloh v programe Word a objavte tipy a skratky na zvýšenie efektivity v programe PowerPoint, ponorte sa do priebehu prezentácií s grafmi, diagramami a tabuľkami. Microsoft Excel je pravdepodobne jedným z najužitočnejších nástrojov, aké boli kedy vytvorené. Zoznámte sa s najobľúbenejšími vzorcami a naučte sa ich kombinovať, aby ste sa mohli pohybovať a automatizovať veľkú časť svojej kancelárskej práce.

Výpredaj na čínsky lunárny nový rok na Godeal24 je veľmi výhodný – viac ako 90 % z bežnej ceny za samostatnú licenciu. Je to Office 2021 Home and Business pre Mac za 49,25 €, dostupný pre macOS. Ak nepotrebujete najnovšiu verziu Office, Godeal24 ponúka aj Office 2019 Pro Plus za 22,25 €. Ak to znie lákavo, môžete si pozrieť hlavné rozdiely medzi balíkmi 2019 a 2021.

Ide o jednorazový nákup, čo znamená žiadne predplatné ani pravidelné platby. Získate okamžitý prístup k licenčnému kľúču na stiahnutie a inštaláciu softvéru Office. Godeal24 vám ponúka tím zákazníckeho servisu 7/24, ktorý pracuje ako profesionál a váš problém vyrieši včas!

Softvér MS Office, ktorý vám urobí radosť pri hľadaní práce, v práci a riadení.

Udržujte plynulý chod počítača bez vírusov pomocou systému Windows, či už hráte hry alebo pracujete!

Dokonalá kombinácia Windows + Office pre rok draka, aby ste sa mohli venovať ľudským záležitostiam!

Nezabudnite použiť propagačný kupón DDA62.

Špeciálne ponuky pre vašu firmu v roku draka!

Extra produkty Windows a Office pre drakonický rok a pre ďalšie úspory!

Nezabudnite použiť propagačný kupón DDA50.

Skvelé počítačové nástroje pre rok Draka, aby ste mali potrebné zručnosti pre nový rok!

V čínskej kultúre je drak tajomným tvorom, ktorý symbolizuje odvahu, silu a nezávislosť. Ak chcete začať rok draka hodnotnou investíciou do svojho podnikania alebo niekomu darovať nezabudnuteľný darček, kliknite na Godeal24. Stránka je 100 % bezpečná a kľúč dostanete okamžite po zaplatení e-mailom.

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Pri nákupe môžete platiť kreditnou kartou VISA/MASTERCARD alebo cez PayPal.