Škoda Auto Slovensko prináša do sveta autopožičovní nový koncept – Škoda GO. Požičať si napr. auto Škoda Fabia na jeden deň vyjde zhruba na 25 eur.

Ide o službu, ktorá vám pomocou mobilnej aplikácie uľahčí a sprehľadní proces požičiavania áut. Hlavnou výhodou je úplná digitalizácia rezervovania a vysporiadania, ako aj nové autá priamo od značkových predajcov. Zároveň je to najširšia sieť, ktorá sa postupom času bude ešte ďalej rozrastať. Myšlienkou Škoda GO je urobiť z prenájmu auta čo najjednoduchší a najkomfortnejší proces.

Nové autá a jednoduchý proces

Škoda GO spája ľudí, ktorí hľadajú auto na zápožičku, s autorizovanými predajcami značky Škoda, a umožňuje im jednoducho a rýchlo prenajať si vozidlo priamo od predajcu. To znamená široký výber z množstva najnovších modelov a záruku, že každé auto je ako nové. V každej autopožičovni je navyše k dispozícii odborník, ktorý garantuje kvalitu a spoľahlivosť vozidla.

Škoda GOZdroj: TOUCHIT.sk
Škoda GO

Auto je možné si zapožičať na akýkoľvek časový úsek – či už na rýchle vybavovanie vecí po meste, pracovné stretnutie alebo na dlhšiu cestu za dobrodružstvom. Službu môžu využiť aj podnikatelia a firmy – napríklad ako alternatívu mobility počas doby, keď je vaše vlastné vozidlo v servise. Na rozdiel od tradičných autopožičovní je výhodou fakt, že pri využití služby nie je potrebná kreditná karta. Zápožičku môžete potvrdiť a zaručiť aj debetnou kartou. Navyše, vozidlo si môže zapožičať vodič už od 18 rokov veku.

Celý proces je veľmi jednoduchý a prevažne digitálny. Prvým krokom je stiahnutie mobilnej aplikácie Škoda GO do smartfónu. Po registrácii si vyberiete z aktuálne dostupných áut, ktoré je možné filtrovať podľa viacerých parametrov vrátane miesta vyzdvihnutia. Posledným krokom je jeho prevzatie u zvoleného predajcu v presne zvolenom čase. Zatiaľ musíte auto vrátiť tam, kde ste si ho požičali, nedá sa to v inej požičovni. To by mohlo byť zaujímavé – požičať si auto v Bratislave a vrátiť v Košiciach, prípadne v Prahe. Na niečom podobnom firma pracuje.

Ak si auto objednáte a chcete požičanie zrušiť, dá sa to do 24 hodín pred termínom požičania. Inak platíte pokutu. Funguje to ale aj opačne – ak požičovňa pre vás nemá adekvátne auto, musí vám zaplatiť. Funguje to tak, že ak si objednáte auto s navigáciou alebo automatickou prevodovkou a takéto auto požičovňa pre vás nemá, bude vám musieť zaplatiť. Môžete ale dostať lepšie auto ako ste si objednali a zaplatili.

Najširšia sieť autopožičovní na Slovensku

Škoda GO je k dispozícii pre ľudí po celom Slovensku. Môžete si vybrať jedno z množstva vozidiel značky Škoda u ktoréhokoľvek zo zapojených autorizovaných dílerov. Tých je aktuálne na Slovensku 23, čo znamená, že služba je dostupná nielen v každom kraji, ale aj v každom väčšom slovenskom meste. To robí zo služby Škoda GO najväčšiu sieť autopožičovní pod jednou značkou na Slovensku.

Škoda GOZdroj: TOUCHIT.sk
Škoda GO

Pre všetky informácie si stiahnite appku Škoda GO , ktorá je pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android zdarma k dispozícii v obchodoch AppStore a Google Play.

Zdroje: vlastné, Skoda Go

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.