Gastrolístky už nie sú v móde. Stavte na stravovaciu kartu.

Ak ste zamestnaní a pracujete denne aspoň 4 hodiny, máte od zamestnávateľa nárok na príspevok na stravu. Klasické stravné lístky je možné nahradiť elektronickou stravovacou kartou. Prezradíme vám, aké výhody má karta UpDejenuer a ako s ňou viete ušetriť až 60 eur z vášho mesačného rodinného rozpočtu.

Elektronická stravovacia karta UpDejenuer šetrí životné prostredie

Koľko papiera ročne ušetríte, ak nebudete používať papierové gastrolístky? Klasické stravné lístky sa už nenosia.

Moderným riešením je elektronická stravovacia karta s platnosťou 3 roky. Na karte UpDejenuer vám zamestnávateľ dobije každý mesiac kredit, ktorý môžete použiť na nákup potravín a stravy.

Platba rýchlo a bez starostí

Pri platbe stravnými lístkami je potrebné prepočítať, koľko lístkov môžete na nákup použiť. So stravovacou kartou môžete platiť za potraviny v akejkoľvek hodnote. Jediným limitom je zostatok na vašej karte.

Karta UpDejenuer umožňuje bezkontaktnú platbu až do výšky 50 eur. Ak potrebujete zaplatiť vyššiu sumu, jednoducho zadáte pin kód. Moderná elektronická stravovacia karta podporuje aj platbu mobilom.

Jednoduchá kontrola platieb a zostatku na stravovacej karte

Cez mobilnú aplikáciu alebo online na webe si viete kedykoľvek kontrolovať platby a výšku kreditu. Pri storne platby vám bude suma vrátená späť na kartu.

Klub Up prináša finančné úspory až do výšky 60 eur mesačne

S vašou kartou UpDejenuer sa členom Klubu Up stávate automaticky. Členstvom získate vernostnú kartu Sphere a exkluzívny VIP účet na cashbackovom portáli PlnáPeňaženka.

S kartou Sphere nakupujete vo viac ako 10 000 obchodoch s 5 až 30 percentnou zľavou. Za body, ktoré získate nákupom, si ako bonus môžete vybrať darček.

Cez plnapenazenka.sk sa jednoducho prekliknete do vášho obľúbeného obchodu a nakúpite tak, ako ste zvyknutí. O pár dní vám bude pripísaná zľava, ktorú môžete použiť na ďalší nákup alebo si ju jednoducho preposlať na bankový účet.

Oproti bežným užívateľom vám vip účet PlnáPeňaženka prinesie až o 10% vyššie spätné bonusy. Ročne tak viete z vášho rodinného rozpočtu ušetriť až 720 eur.

Stravovacia kartaZdroj: UpDejenuer
Stravovacia karta

Článok bol uverejnený v rámci komerčnej spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: