Hľadáte spôsob, ako zaistiť, aby si vaše oblečenie naďalej udržalo svoj tvar, jemnosť a funkčnosť? Aby sa hodváb nepokrčil, vlnené kúsky sa nezrážali a outdoorové oblečenie odolalo rozmarom počasia? Vieme, ako na to! Sušičky z úplne nového radu Electrolux PerfectCare zvládnu aj to, čo ste považovali za nemožné. Neponúkajú iba sušenie – vďaka použitému riešeniu sa budú o vašu bielizeň dobre starať.

Správna a šetrná starostlivosť je kľúčom k predĺženiu životnosti vášho oblečenia. Vďaka vyspelým technológiám, ktoré sú k dispozícii pri novom rade sušičiek Electrolux PerfectCare 700, 800 a 900.

Modelové rady sušičiek PerfectCare

  • Séria 700 a 800 s technológiou GentleCare

Ideálne suché oblečenie pri polovičnej teplote

Niektoré sušičky vystavujú bielizeň zbytočne vysokým teplotám. GentleCare umožňuje sušenie takmer pri polovičnej teplote, než akú využívajú bežné sušičky bez tepelného čerpadla. Vďaka tomu nielen udržíte skvelý stav vášho oblečenia, ale tiež znížite spotrebu energie a skrátite čas potrebný na sušenie.

Modely sušičiek radu PerfectCare 700: EW7H437PC, EW7H438BC

Modely sušičiek radu PerfectCare 800: EW8H258SC, EW8H358SC, EW8H458BC

  • Série 800 a 900 s technológiou DelicateCare

Tvar a veľkosť vášho oblečenia bez zmeny

Inteligentná technológia DelicateCare nastaví teplotu vzduchu a intenzitu sušiaceho programu tak, aby oblečenie dostalo starostlivosť na mieru. Či už sušičke zveríte jemnú bielizeň, vlnenú sukňu alebo outdoorovú bundu, môžete sa spoľahnúť, že výsledok bude perfektný. Technológia DelicateCare riadi pohyb bielizne vo vnútri sušičky tak, aby vlákna príliš nerotovali, ani sa nekrútili, a tak bráni zrážaniu vlnených odevov. Vďaka vyšším otáčkam bubna bielizeň drží na jednom mieste a nepokrčí sa. Výsledkom je dokonale jemné vlnené oblečenie, ktoré si udrží svoj tvar, ako keby bolo usušené na vešiaku.

So šetrnou technológiou DelicateCare budete mať istotu, že si vaše outdoorové oblečenie v prípade nepriaznivého počasia zachová svoju hlavnú funkciu – nepremokavosť. DelicateCare totiž reguluje teplotu sušenia tak, aby chránila funkčné materiály pred opotrebovaním. Vďaka tomu nevystaví oblečenie príliš vysokej teplote, ktorá by ho mohla zbaviť špeciálnych vlastností.

Modely sušičiek radu PerfectCare 800: EW8H258SC, EW8H358SC, EW8H458BC, z radu 900: EW9H378C

  • Séria 900 s technológiou CycloneCare

Hodváb šetrne a rovnomerne usušený

Technológia CycloneCare zaistí vašej bielizni, vrátane kúskov z tých najjemnejších materiálov, rovnomerné a šetrné sušenie vďaka špeciálnemu prúdeniu vzduchu. Zásluhou toho bude vaše oblečenie dlhšie vyzerať ako nové – udrží si tvar, mäkkosť, žiarivé farby a bezchybný vzhľad.

Sušenie hodvábu je tak trochu alchýmia. Technológia CycloneCare si s touto výzvou poradí – vysuší oblečenie zo všetkých strán vďaka špirálovitému prúdu vzduchu, ktorý prenikne aj do horšie dostupných záhybov, ako sú vrecká alebo švíky. Zaistí tak dokonalé a rovnomerné sušenie, aby hodváb vyzeral perfektne.

Model sušičky radu PerfectCare 900: EW9H378C

Umocnite výkon svojho spotrebiča vďaka príslušenstvu PerfectCare

Príslušenstvo Electrolux v kombinácii so spotrebičmi z kolekcie PerfectCare dodá vášmu oblečeniu niečo navyše, aby ste mohli byť spokojný. Objavte ucelený systém starostlivosti o bielizeň.

  • Tajomstvo jemnej bielizne bez elektrizovania

Doplňte bielizeň v sušičke špeciálnym obrúskom. Ten oblečenie zmäkčí a prevonia. Obrúsky do sušičky, ktoré zabraňujú krčeniu a vzniku statickej elektriny, môžete bez obáv kombinovať so všetkými druhmi tkanín.

  • Vždy dostatok priestoru

Bojujete s nedostatkom miesta? Inštaláciou spotrebičov na seba ušetríte mnoho cenného priestoru. S montážnou sadou umiestnite práčku so sušičkou ľahko a bezpečne na seba bez toho, aby ste potrebovali ďalšie úchytky alebo fixačné prostriedky. Okrem toho vám dômyselne zabudovaná zásuvka uľahčí manipuláciu s bielizňou. A navyše – špeciálny podstavec pod práčku a sušičku vám uľahčí vkladanie a vyberanie bielizne

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.