Dňa 27. apríla 2023 sa uskutoční 7. ročník hybridnej konferencie Power BI Day 2023, ktorá prepojí účastníkov z Čiech a Slovenska, aby sa podelili o svoje skúsenosti, poznatky a najnovšie trendy v oblasti business intelligence (BI).

Táto udalosť je zameraná na dátových analytikov, finančných manažérov a všetkých, ktorí pracujú s dátami a reportmi na pokročilej úrovni.

Power BI Day 2023 ponúka účastníkom príležitosť zúčastniť sa konferencie fyzicky v Microsofte v Prahe, kde sa po skončení oficiálneho programu budú podieľať na panelovej diskusii so spíkrami alebo online prostredníctvom interaktívneho livestreamu. Týmto spôsobom chceme zohľadniť potreby a preferencie každého účastníka, pričom hybridný formát umožní maximálnu flexibilitu a možnosť jednoduchého prepojenia s odborníkmi.

Ako bonus dostane každý účastník konferencie až 10-dňový prístup do archívu všetkých prednášok.

Medzi hlavné témy, ktoré budú prezentované na konferencii patria:

  • DAX funkcie, ktoré by ste mali poznať
  • Ako informovať užívateľov o kvalite kľúčových metrík
  • Zložené modely v Power BI
  • Power BI a Incremental Refresh
  • Hacknite Matrix (Powe BI vizuál)
  • A ďalšie…

Zaujala Vás táto konferencia? Prezrite si bližšie informácie a kompletný program na www.powerbiday.sk. Túto konferenciu podporuje spoločnosť Millennium, spol. s r. o., ktorá sa stala Generálnym partnerom. 

Ak ste začiatočník a chcete sa Power BI ešte len naučiť, tak odporúčame navštíviť kurzy z ponuky na www.gopas.sk. Nezabudnite, že kurzy z našej ponuky môžete absolvovať ZDARMA – prezrite si viac info.

Článok bol uverejnený v rámci mediálnej spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: