Pri nákupoch cez známy portál môžete tento týždeň ušetriť až 60 %.

 V období do 30. augusta sa dajú získať pozývaním vašich priateľov do obchodného systému AliExpress aj zaujímavé zľavové kupóny. Tie vám dokážu ušetriť až 84 dolárov (prepočet 72 eur) za vaše uskutočnené nákupy. Podrobné pravidlá na získanie zľavy nájdete na tomto linku.

Do včerajšieho dňa sa dalo v tejto akcii nakupovať iba prostredníctvom predobjednávok, pričom dnešným dňom sa akcia spustila naplno. Veľkým lákadlom je do 29. augusta možnosť využitia tzv. Coupon Rain-u. Pri tomto rozdávaní zľavových kupónov môžete v časových oknách o 01:00, 07:00, 13:00 a 19:00 nášho času, získať jeden 5 dolárový kupón.

Tu platí pravidlo, kto skôr príde, ten skôr melie. Ak sa obmedzené množstvo 5 dolárových kupónov minie, tak pre zvyšok obdobia zostanú vo výherných boxoch iba 2 dolárové kupóny. Na uchmatnutie svojej výhry bude mať každý nakupujúci 30 sekúnd a pre získanie kupónu viete použiť mobilnú aplikáciu AliExpress. Platnosť kupónov bude od 27. – 31. augusta. Viac o možnosti výhry v Coupon Rain nájdete na tomto odkaze.

Pre vaše nákupy odporúčame použiť čo najlepšie hodnotených predajcov (pokiaľ nevyužijete predom definované skupiny produktov) v rámci portálu a pokiaľ si nebudete istí produktom, tak si určite prečítajte spokojnosť zákazníkov na základe recenzií priamo v aplikácii. Priamo na tomto odkaze, môžete získať aj svetovo prvýkrát predstavené novinky medzi prvými. Samozrejme za akciové ceny.

Môžete sledovať aj výpredajový last minute a v pestrom zozname tovaru si tak vybrať svojho favorita v až 50 % zľave (zľavy sú častokrát aj vyššie ako  50 %).

Svetovo populárne značky takisto neostávajú vo výpredaji na AliExpresse bokom. Silné zastúpenie má samozrejme aj čínske Xiaomi a niektoré ich produkty sú v zľave až 30 %. Pre vstup do Xiaomi sekcie (+ ďalšie zaujímavé značky smartfónov) môžete použiť tento odkaz. Ostatnú elektroniku, ako napríklad slúchadlá, smart hodinky, projektory, či príslušenstvo môžete na tomto odkaze získať v zľave až 40 %.

Len pripomíname, že na využitie výpredajovej akcie máte iba 5 dní. Takto môžete pre seba, alebo blízkeho získať zaujímavé produkty za bezkonkurenčné ceny. Do stredy môžete využiť zľavy do 50 %, pričom najzaujímavejší bude práve nakupovanie vo štvrtok a piatok (30. – 31. augusta). V tieto dva dni sú ohlásené najzaujímavejšie zľavy.

Zdroj: AliExpress

Prečítajte si aj:

Nákupy z Číny budú od roku 2021 drahšie. Do platnosti príde nové nariadenie EÚ

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.