Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel nedávno uviedla na trh rodinu nových prístupových bodov a urobila tak v kampani postavenej na sebavedomom názve a agresívnom vizuáli s cieľom trochu rozvíriť stojaté vody nielen IT trhu. A urobila tak s vedomím, že kampaň vyvolá rôzne, častokrát aj negatívne, emócie a reakcie, a že sa preto o nej bude hovoriť. A to sa presne stalo. Aj vďaka tomu sa produkty behom krátkej doby stali bestsellerom.

To bol dôvod prísť s novou kampaňou s názvom Bestseller. Na rozdiel od úvodnej kampane je táto hravá, farebná, pohodová a hovorí celkom jednoducho, že produkty sú kvalitné, dostupné a za dobrú cenu, a preto sa dobre predávajú. V skratke, stali sa bestsellerom.

Dôvody, prečo je to bestseller

Nová séria prístupových bodov s podporou najnovšieho štandardu Wi-Fi 6 (802.11ax) je určená predovšetkým pre menšie a stredne veľké firmy a organizácie, ktorým za priaznivú cenu sprístupní nielen aktuálne najmodernejšiu technológiu bezdrôtovej siete, ale rovnako aj funkciu vzdialenej, centralizovanej správy celej siete aj jednotlivých prístupových bodov prostredníctvom vyspelej cloudovej platformy Nebula.  Tieto nové sieťové zariadenia ponúkajú všetky vlastnosti a funkcie nevyh nutné pre bezpečnú prevádzku podnikovej siete, ale ocenia ich pokročilejší užívatelia pre svoje domáce kancelárie. 

Wi-Fi 6 pre každého

Trojica nových prístupových bodov značky Zyxel umožňuje rýchly a jednoduchý prechod na najmodernejší štandard Wi-Fi 6 – za konkurencieschopnú cenu a bez nutnosti zasahovať do stávajúcich rozvodov sieťových káblov. Vedľa vyššej priepustnosti bezdrôtovej siete prináša najnovší štandard Wi-Fi 6 tiež lepšie pokrytie priestoru signálom bezdrôtovej siete, a predovšetkým možnosť paralelných dátových prenosov s veľkým množstvom súčasne pripojených koncových zariadení. Práve pre tieto vlastnosti ocenia bezdrôtovú sieť na štandarde Wi-Fi 6 aj užívatelia koncových zariadení s podporou starších Wi-Fi štandardov. Naviac bude podniková bezdrôtová sieť pripravená aj na neustále sa zvyšujúce nároky na rýchle a spoľahlivé bezdrôtové pripojenie stále väčšieho počtu koncových zariadení.

Internet všade, kde je potreba

Pre rozšírenie pokrytia signálu do všetkých miest, kde je potrebné pripojenie k miestnej sieti a internetu, sú určené nové prístupové body Zyxel NWA50AX a Zyxel NWA90AX. Veľmi kompaktné interiérové zariadenia sú dodávané vrátane inštalačného materiálu, potrebného pre umiestnenie na stenu či do stropných podhľadov. Vďaka podpore napájania po Ethernete môžu veľmi jednoducho nahradiť stávajúce, svojim výkonom, funkciami a možnosťami správy už nevyhovujúce prístupové body – bez nutnosti zasahovať do existujúcej kabeláže. Pre možnosť inštalácie na miestach, kde nie je k dispozícii napájanie typu PoE, je k baleniu priložený príslušný napájací adaptér do elektrickej zásuvky.

Wi-Fi v exteriéri aj spoľahlivé prepojenie budov

Dva interiérové modely prístupových bodov doplňuje model Zyxel NWA55AXE, ktorý je vďaka ochrane proti vode a prachu na úrovni IP55 určený pre inštaláciu v exteriéri. Okrem šírenia signálu bezdrôtovej siete štandardu Wi-Fi 6 vo vonkajšom prostredí je nový prístupový bod vhodný aj pre vytváranie spoľahlivého bezdrôtového prepojenia budovami – s vysokou dátovou priepustnosťou a vďaka technológii Zyxel Smart Mesh tiež s veľmi vysokým dosahom signálu.

Základné vlastnosti nových prístupových bodov Zyxel:

  • Podpora bezdrôtového štandardu Wi-Fi 6 (IEEE802.11ax/ac/n/g/b/a) na oboch rádiách
  • Priepustnosť až 575 Mb/s v pásme 2,4 GHz a 1 200 Mb/s v pásme 5 GHz
  • Prevádzka až 8 samostatných Wi-Fi sietí s rôznymi identifikátormi (SSID)
  • Najnovší štandard zabezpečenia bezdrôtovej siete šifrovaním WPA3
  • Lokálna a cloudová správa prostredníctvom služby Nebula
  • Jednoduchá inštalácia, konfigurácia a centralizovaná správa
  • Napájanie prostredníctvom Ethernetu (PoE)

Ďalšie informácie o nových prístupových bodoch s podporou Wi-Fi 6 sú k dispozícii na stránkach spoločnosti Zyxel a nové zariadenia sú v predaji u obchodných partnerov spoločnosti.

Značky: