Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

E-shop Alza.sk rozširuje na Slovensku svoju prepravnú službu AlzaExpres a pomocou vlastnej flotily nákladných automobilov doručuje najnovšie aj nadrozmerné produkty ako chladničky, práčky, kosačky a pod. V pilotnej fáze budú vozne zavážať väčšinu Bratislavského a Trnavského kraja, v pláne je expanzia aj do ďalších krajov. Firma pri svojej doprave garantuje spoľahlivé doručenie a novo ponúka aj doplnkové služby ako vynesenie tovaru do bytu, inštaláciu či odvoz starého spotrebiča.

Flotila AlzaExpres operuje na Slovensku už od roku 2017 a zatiaľ sa s ňou mohli stretávať zákazníci v Bratislave, a to pri doručovaní tovaru bežných rozmerov. Vďaka rozšíreniu počtu vozidiel aj oblasťou pre závoz si teraz môžu túto prémiovú dopravu zvoliť aj ľudia v okresoch Pezinok, Senec, Trnava, Bratislava, Galanta a Hlohovec pri objednávke veľkých domácich spotrebičov, televízorov alebo napríklad záhradnej techniky.

„Rozšírením služby AlzaExpres chceme slovenským zákazníkom ponúknuť ďalšie možnosti doručenia XXL produktov, ktoré pre nás na Slovensku doteraz zabezpečovali iba externí dopravcovia. Vďaka vlastným vozidlám môžeme garantovať doručovaciu službu s najvyššími štandardmi, pri ktorej máme maximálnu kontrolu nad všetkými procesmi. V prípade potreby potom môžeme rýchlejšie reagovať na zákaznícke podnety a poskytnúť presnejšie informácie,“ uviedol Tomáš Anděl, riaditeľ prevádzky Alza.sk a dodáva: „Máme veľkú radosť, že už po pár dňoch testovacej prevádzky máme skvelé výsledky v oblasti kvality doručenia a zákazníci dostanú tovar v sľúbenom termíne bez meškania.“

Komfortné doručenie veľkých domácich spotrebičov a objemného tovaru zaisťujú v pilotnej fáze 3 vozne AlzaExpres, ktoré do domácností odchádzajú z logistického centra v Senci 7 dní v týždni. Preferovaný termín doručenia si zákazník ľahko zvolí priamo v košíku e-shopu. Pri včasnej objednávke bude navyše e-shop už čoskoro schopný odoslať XXL tovar ešte v rovnaký deň.

Na výber je z dvoch typov doručenia – prvá varianta (14,99 €) obsahuje klasickú dopravu za
1. uzamykateľné dvere a odvoz starého spotrebiča. Druhá služba (27,90 €) zahŕňa vynesenie tovaru až do bytu, vybalenie a základnú inštaláciu (napr. pripojenie práčky na vodu a odpad), opäť vrátane odvozu vyslúžilého spotrebiča a všetkých obalových materiálov, ktoré firma následne ekologicky recykluje. Nakupujúci tak vďaka tomu nemusí riešiť, kam ísť s nadrozmerným odpadom.

Viac informácií tu: https://www.alza.sk/alzaexpres-komfortne-dorucenie-velkych-domacich-spotrebicov

Značky: