Doba pokročila a okrem toho, že si svoje želané auto presne nakonfigurujete na webe, budete si ho môcť teraz aj kúpiť priamo z počítača alebo mobilu. 

V Taliansku sa už Amazon dohodol s na domácom trhu najpopulárnejšou automobilkou Fiat a začne ponúkať vybrané auta tak, aby sa dali reálne kúpiť cez túto predajnú sieť. V ponuke je Fiat 500, 500L a Panda, teda skôr menšie a lacnejšie vozidlá. Navyše máte akčnú zľavu až do 33 % na tieto autá v porovnaní s cenami, ktoré môžete vidieť v bežnom predaji v Taliansku. Ponuka sa má rozširovať a vybrať si budete môcť aj najdrahšie autá Fiat a takisto niektoré ďalšie automobily patriace tejto značke. Nepredpokladáme, že by sa v dohľadnom čase takto predávali aj autá značky Ferrari.

Autá by mali byť nakupujúcemu k dispozícii do dvoch týždňov od potvrdenia objednávky, odber auta sa zrealizuje u najbližšieho dílera značky Fiat. Podobným spôsobom predáva svoje vozidlá aj americká Tesla a očakávame, že sa tento spôsob ďalej rozšíri.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.