Beta verzia One UI 4.0 bude dostupná najskôr pre modely série Galaxy S21.

Samsung sa pri aktualizáciách svojich smartfónov stále drží vysokého štandardu. Najnovšie sa zdá, že v tomto trende plánuje pokračovať aj pri nasadení Androidu 12 a novej verzie používateľského prostredia One UI 4.0.

Komunitný manažér na kórejských fórach spoločnosti Samsung potvrdil, že beta verzia One UI 4.0 s operačným systémom Android 12 príde „už čoskoro“ na smartfóny série Galaxy S21. Zástupca tiež zverejnil obrázok v kórejčine, ktorý podrobne popisuje program.

V ňom sa uvádza: „Buďte prví, kto vyskúša nové rozhranie Galaxy s Androidom 12 v sérii Galaxy S21!“ Na obrázku je tiež uvedené, že beta program bude dostupný pre odomknuté modely Galaxy S21, S21+ a S21 Ultra, ako aj modely operátorov.

Samsung Galaxy S21

Zdroj: AndroidAuthority

Obrázok taktiež vyzýva používateľov k tomu, aby navštívili aplikáciu Samsung Members a našli banner, ktorý upozorňuje na registráciu do beta programu One UI 4.0. Nie je však jasné, či je registrácia pre kórejských používateľov už spustená. V každom prípade je zrejmé, že beta verzia One UI 4.0 bude čoskoro dostupná aj pre používateľov smartfónov radu Galaxy S21 v iných krajinách.

Očakávame, že nová verzia One UI ponúkne veľké množstvo funkcií systému Android 12.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Nedostatok čipov pokračuje. Situácia sa tak skoro nezlepší

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.