Režim pred spaním automaticky upraví jas tapety.

Pravdepodobne všetci netrpezlivo čakáme na blížiacu sa konferenciu Google I/O, avšak medzitým sa objavili nové správy o pripravovanom Androide 13. Portál PhoneArena teraz prináša správu o novej funkcii, ktoré pomôže so zaspávaním, pokiaľ intenzívne používate svoj telefón ešte predtým, ako si idete do postele. Funkcie Digitálnej pohody tak budú s príchodom novej verzie OS ešte prepracovanejšie.

Režim spánku pravdepodobne poznáte a vo svojom Android zariadení aj používate. Tento režim pomáha so zaspávaním a ponúka aj pomerne bohaté možnosti nastavenia a personalizácie.

Android 13 režim pred spaním - jas tapetyZdroj: 9to5google

V pripravovanej verzii systému bude táto funkcia ešte viac vylepšená o možnosť stmievania tapety. Vyššie si môžete pozrieť stmievanie v rozmedzí 0 – 100 %. V prípade čísla 0 je táto funkcia vypnutá a v prípade čísla 100 je aplikovaná celkom čierna tapeta, ktorá pri Amodel paneloch nevyžaruje žiadne svetlo.

Zatiaľ však nie je známe, aké percento stlmenia bude možné pri režime Pred spaním zvoliť. V systéme Android 12 už podobná funkcia je. Je ju možné nastaviť v prípade „aplikovania tmavého režimu aj na tapetu„. Aktuálne je však vo väčšine prípadov dostupná iba jedna úroveň.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.