Jedna z najočakávanejších udalostí pre šoférov, ktorí používajú Android telefón, je tu. Sygic GPS Navigácia je odteraz dostupná na Android Auto ako jedna z prvých navigačných aplikácií s výhodou čisto offline máp. Nepotrebujete teda internete. Používa ju viac ako 200 miliónov zákazníkov po celom svete. 

Android Auto prináša Sygic GPS Navigáciu ako úplne nový zážitok z jazdy. Zobrazovanie navigácie na obrazovke auta umožňuje bezpečnejšie a pohodlnejšie používanie. Znamená to koniec mobilných zariadení na čelnom skle a možnosť lepšie sa sústrediť na šoférovanie bez potreby sledovať mobilný displej.

Na využitie Sygic GPS Navigácie nepotrebujete internete

Na využitie Sygic GPS Navigácie nepotrebujete internete

Po pripojení telefónu k autu s podporou Android Auto, sa navigácia zobrazí na obrazovke auta. Používanie je intuitívne a jednoduché vďaka veľkému menu a funkčnému dizajnu. 3D mapy a všetky navigačné prvky sú čitateľnejšie. Zreteľnejšie sú aj pokyny hlasovej navigácie vďaka priamemu prepojeniu na audio systém auta.

Ako dodatočný bonus má Sygic GPS Navigácia aj offline mapy, ktoré spoľahlivo navigujú aj v oblastiach so slabým alebo žiadnym či drahým internetovým signálom. Ďalšie funkcie, ktoré zvyšujú bezpečnosť cestovania so Sygicom, sú rýchlostné upozornenia pri prekročení či zmene maximálnej rýchlosti, prediktívny výpočet trasy, ktorý predvída dopravnú situáciu, ako aj asistent jazdných pruhov, ktorý uľahčuje prechod zložitými križovatkami.

Vďaka integrácii s Android Auto môžete aplikovať svoje osobné nastavenia navigácie a máp v Sygicu v každom aute, ktoré je kompatibilné s Android Auto. To je praktické pre tých, ktorí používajú firemné autá, autá z požičovne či car-sharing.

Tím developerov zo slovenského Sygicu dokončil projekt po mesiacoch intenzívnej práce. Sygic GPS Navigácia bude na Android Auto sprístupňovaná v podporovaných krajinách postupne.

 

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.