O2 ešte 2. júla predstavilo nové dátové balíky pre zákazníkov predplatenej karty O2 Voľnosť. Zákazníci aktuálne využívajúci dáta môžu získať za rovnakú sumu až dvojnásobný objem dát, pričom po novom si môžu vybrať aj týždňový dátový balík. O2 navyše pre všetkých, ktorí majú v obľube denné dáta, pridáva nový denný objem 1 GB a už len za 1 euro. 

O2 sa tentokrát rozhodla túto svoju ponuku prezentovať úplne netradične. Vybrala si niekoľko redakcií a zástupcovia O2 prišli do ich redakcií prezentovať osobne. Redakcia TOUCHIT samozrejme patrila do užšieho výberu a trojica zástupcov O2 si s nami dohodla stretnutie a prišli veľmi štýlovo.

S vynikajúcou zmrzlinou a v bielych zásterách, dokonca aj s naberačkou na zmrzlinu a kornútkami. Ako nám povedal Igor Tóth, ponuku pre zákazníkov predplatených kariet O2 Voľnosť  chcú ešte viac prispôsobiť potrebám zákazníkov. Jednak znížili cenu, pridali dáta v O2 balíkoch, ale zákazník sa môže sám rozhodnúť, či chce tieto dáta využívať deň, týždeň alebo 4 týždne. Navyše novým denným balíkom yšli v ústrety zákazníkom, ktorí nepotrebujú na predplatenej karte využívať dáta každý deň. Práve preto bol aj na zástere nápis: „Je len na vás, či vám táto vanička zmrzliny vydrží deň, týždeň alebo mesiac“. Nám teda v redakcii vydržala na deň, sme nároční používatelia 🙂

Pri dobrej zmrzline sme hovorili o možnosti aktivácie nových dátových balíkov. Teraz si môžete predplatiť 1 GB dát na 1 týždeň v cene 2 eur alebo na 4 týždne v cene 3 eur. Ak dáta využívate intenzívnejšie, teraz si môžete kúpiť aj balík dát s objemom 2 GB na 4 týždne v cene 5 eur.

NázovObjem dát V SR, ČR A Zóne 1Cena
1 GB na týždeň1 GB (celý objem aj v Zóne 1)2 eur
1 GB na 4 týždne1 GB (celý objem aj v Zóne 1)3 eur
2 GB na 4 týždne2 GB (celý objem aj v Zóne 1)5 eur

Nový denný balík dát

Ak používate službu Denné dáta, potom sa denný objem dát zvyšuje z 250 MB až na 1 GB. Týka sa vás to vtedy, ak máte predplatenú kartu alebo máte O2 Fér s platbou na faktúru. Denné dáta tak budú mať po novom dve možnosti nastavenia, pričom si môžete kedykoľvek zvoliť, ktoré z nich bude využívať.

Názov a objem dátCenaObjem dát v EÚ a Zóne 1 bez príplatku
250 MB na deň0,50 eur190 MB
1 GB na deň1,00 eur370 MB

Áno, takúto formu prezentácie noviniek veľmi oceňujeme. Je to možnosť ako sa dobre porozprávať, urobiť si video a tá zmrzlina bola vynikajúca. Ďakujeme O2 😊

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.