Spoločnosť ANTIK Telecom je známa tým, že svoje služby ponúka bez viazanosti a za nezmenení cenu už vyše 20 rokov. Čo ale chystá vo svojej Vianočnej ponuke?

Až do 1 Gbit/s optický internet pre byty aj rodinné domy s extra výhodami

Do pozornosti dávame fakt, že ANTIK ako jeden z mála operátorov na SR prináša symetrické pripojenie a tak sa zo skutočne rýchleho internetu môžu tešiť nie len tí, ktorí dáta sťahujú, ale aj tí, ktorí dáta odosielajú. Práve množiace sa služby na cloude, videohovory a iné online nástroje už bežne kladú podmienky aj na rýchlosť smerom od užívateľa von.

V čom je Vianočná ponuka ANTIKU nevídaná?

Na túto otázku sme sa opýtali Adriána Sciranku, vedúceho marketingu ANTIK Telecom.

„Našu vianočnú ponuku sme tvorili až po dôkladnej analýze požiadaviek ľudí a to aj s ohľadom na sťaženú situáciu okolo korona vírusu. Vieme, že ak sú ľudia častejšie doma, ich nároky na internet alebo ponuku TV programov narastajú. Zároveň je tu aj ekonomický aspekt, ktorý sme zohľadnili pri tejto ponuke azda najviac.

Je pravdou, že najnovší 4K set-top box bude za 1€ aj bez viazanosti?

„Áno. Ide o absolútne prevratnú novinku v našej akciovej ponuke. Jedinou podmienkou ako získať najnovší 4K Set-top box od ANTIKU len za 1€, je prechod od konkurencie k nám do ANTIKU. Po dôkladnej analýze sme vyhodnotili, že najviac ľudí si želá práve zníženie počiatočných jednorazových nákladov pri zriadení služby a to aj pri zachovaní stále nízkej ceny, ktorú ANTIK aj bez viazanosti ponúka už vyše 20 rokov. Preto sme prehodnotili našu súčasnú akciu pri prechode od konkurencie a pripravili takúto štedrú novinku. Veríme, že najnovší 4K set-top box za 1€ poteší mnohých, nakoľko drvivá väčšina klientov k nám prichádza práve od konkurencie.“

Zdroj: Antik

Aké výhody ešte prinášate?

„Zákazníci si až na 6 mesiacov môžu vybrať ľubovoľný TV balík ZADARMO. Na výber majú bohatý Prémiový TV balík, Filmový balík, ale aj menšinové ako Maďarský, Ruský, či balík Podľa seba. V našej ponuke sa však nestane, aby po skončení klient automaticky za balík platil. Klient sám po skončení 6 mesiacov zadarmo nahlási, že má o daný TV balík záujem. To je pre nás férová ponuka bez špekulácii.“ 

Čo súčasní zákazníci?

„Našou snahou je mať na trhu najbohatší vernostný program ANTIK BONUS pre všetkých súčasných klientov ANTIKU. V tomto programe je množstvo výhod, ktoré je možné čerpať aj opakovane. Mnohé výhody do tohto programu neustále pribúdajú spolu s novými službami, ktoré prinášame. Napr. pre Košičanov to bol celý rad výhod pri sharingových službách zdieľaných bicyklov, e-skútrov, powerbaniek a chystáme aj veľmi zaujímavé novinky ako e-kolobežky, e-bicykle a kajaky. Okrem toho, naši zákazníci majú TV balíky na rôzne obdobia zadarmo podľa toho, ako dlho už ANTIK využívajú.

Zľavu majú aj pri výbere ďalších set-top boxov, produktoch e-mobility, kamerových systémov a kamier a oveľa viac. Všetko nájdu v zákazníckej zóne v sekcii ANTIK BONUS. A môžeme len povedať, že zoznam týchto výhod budeme naďalej rozširovať. Veľké poďakovanie patrí aj zákazníkom, ktorí nám odporúčajú svojich známych. Vždy im za takéto odporúčanie ponúkame isté obdobie našich služieb ZADARMO a to nie len im, ale aj osobe, ktorá bola takto odporúčaná. Sme radi, ak sú ľudia v tzv. komunite ANTIKu spokojní.“ 

Zdroj: Antik

ANTIK toho robí oveľa viac, čo všetko?

„To je dobrá otázka. V ANTIKU spájame zdanlivo nesúvisiace veci do zaujímavých služieb a riešení. Napr. sme veľmi aktívni v oblasti SmartHome, SmartCiTy IoT, kamerových systémov, IPTV riešení v oblasti hotelierstva tzv. hospitality. Práve sme na trh priniesli aj celý rad technických riešení pre chytré meranie teploty v kamerovom zábere v reálnom čase aj pre viac ako 10 osôb súčasne a to aj v podmienkach zimy, kedy čelo človeka po príchode z vonku dnu má odlišnú teplotu ako jeho skutočná teplota. O riešenie prejavili záujem mnohé obchodné domy, inštitúcie a pod. Taktiež sme oficiálny importér dizajnových elektrických motoriek Super Soco na Slovensku, máme vlastnú flotilu sharingových prostriedkov v zdieľaných službách.

Vývoj SW / HW je plne v réžii ANTIKU a tak vieme rôzne novinky vyvíjať od nápadu až po nasadenie v praxi. Optimalizáciu tak môžeme riešiť takmer bez obmedzení. O tomto všetkom vystavujeme každý rok takmer po celom svete. Napríklad sme už vyše 10 rokov aktívny vystavovateľ na prestížnej výstave IBC v Amsterdame. Máme čo ponúknuť a už dávno nie sme „iba“ operátor z Východu a budeme veľmi radi, ak sa o tom presvedčí čo najviac ľudí.“

Ďakujeme za informácie, doplníme len, že celá Vianočná ponuka od ANTIKu bude platná od 1.11.2020 do 31.1.2021 a viac informácii získate na www.antik.sk/vianoce alebo na 055 30 12345.

Značky: