Dezinfekčný nerezový stojan je vhodný k umiestneniu v interiéri aj v exteriéri.

Veľkokapacitný stojan, s objemom až 20 litrov, ponúka automatické bezkontaktné dávkovanie dezinfekčného roztoku priamo na ruky. Vďaka vysokokapacitným batériám stojan nevyžaduje elektrické napájanie a jeho inštalácia je preto maximálne jednoduchá. Stojan je možné vybaviť aj solárnym panelom.

Diaľková kontrola naplnenosti a funkčnosti cez web prináša bezstarostnú prevádzku, čo aj zjednodušuje celý proces dávkovania. Vďaka dátovému pripojeniu je možné jeho stav naplnenia sledovať pohodlne aj na diaľku.

Bezkontaktný IR senzor deteguje priloženie rúk a bez nutnosti stláčania akéhokoľvek tlačidla je dezinfekčný roztok dávkovaný priamo na ruky. Bočné steny dávkovacieho stojana s rozmermi 170 × 30 × 30 cm je možné využiť aj ako praktické informačné alebo reklamné plochy. 

Dávkovací stojan od Antiku je možné získať aj formou prenájmu. ANTIK Smart Dispenser tak nemusíte zakúpiť, ale môžete si ho prenajať za výhodných podmienok. Výhodný prenájom umožní toto riešenie používať iba v čase, keď to bude potrebné, čo radikálne zníži náklady na jeho obstaranie.

Viac informácií získate na tomto odkaze.

ANTIK Smart Dispenser

ANTIK Smart Dispenser, Zdroj: Antik

Technická špecifikácia

Zdroj: Antik

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.