Nemusí byť dostupná vo všetkých krajinách.

Dávnejšie sme informovali o tom, že Google pridáva funkciu nahrávania telefonických hovorov do svojej aplikácie Google Telefón. Táto funkcia však nemusí byť dostupná pre všetky zariadenia s touto aplikáciou a ani vo všetkých krajinách.

Od publikovania pôvodnej správy ubehlo takmer polroka. Medzičasom sa objavili informácie od používateľov smartfónov značiek Nokia z Indie, ktorí túto funkciu získali a mohli ju používať.

A najnovšie správy portálu Android Police tvrdia, že nahrávanie telefonických hovorov je dostupné pre vybrané smartfóny značky Xiaomi. Konkrétne sa spomínajú modely Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi A3 a Mi A2 Lite.

Zdá sa však, že funkcia nahrávania hovorov cez aplikáciu Google Telefón je momentálne dostupná iba v Indii. Pokiaľ niektorý zo spomenutých telefónov vlastníte, môžete vyskúšať, či sa vám počas telefonického hovoru objaví v zozname funkcií ikona na nahrávanie.

Google Telefón funkcia Nahrávanie hovorov

Google Telefón funkcia Nahrávanie hovorov. Zdroj: mi.com

Zdroj: Android Police, mi.com

Prečítajte si aj:

Google umožní nahrávať telefonické hovory v systéme Android: Funkcia nebude dostupná pre každého

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit