Aktualizácia dáva do popredia oznámenia.

Microsoft aplikáciu Váš telefón neustále vylepšoval niekoľko rokov, pričom si je vedomý, že s obsahom jej funkcií prišiel už priďaleko. Teraz je na čase zmena, ktorá dá všetko na správnu mieru a používateľom umožnil pracovať ešte efektívnejšie. To znamená, že používatelia by mali získať ľahší prístup k svojmu zariadeniu.

Portál Engadget informuje, že aplikácie Váš telefón sa teraz mení na Phone Link. V systéme Windows 11 obsahuje prepracované rozhranie, ktoré posúva do popredia notifikácie, aby používatelia mali o nich ešte lepší prehľad.

K celkovo zvýšenej efektivite by mala pomôcť aj lepšia správa kariet, čo umožní lepšie narábať s aplikáciami, hovormi, správami a fotografiami. Okrem funkčnej stránky prešiel zmenami aj dizajn, ktorý ešte lepšie zapadá do systému Windows 11.

Phone LinkZdroj: GSMArena
Phone Link

Ten teraz teraz umožňuje aj jednoduchšie pripojenie smartfónov naskenovaním QR kódu, čím sa automaticky spustí sťahovanie aplikácie, ktorá bude pripravená na párovanie v telefóne. Samotná aplikácia dostala nový názov Link to Windows.

Verzia pre Windows je vydaná súčasne s verziou pre Android, takže svoje zariadenia môžete prepojiť “po novom” a oddýchnuť si od neustáleho kontrolovania svojho telefónu, či ste náhodou počas práce nezmeškali nejakú udalosť. 

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.