Operátor vylepšil mobilnú aplikáciu. Zameral sa na prehľadnejšie poskytovanie informácií.

Účelom aplikácie Orange Go je poskytnúť zákazníkom Orangeu prístup k dôležitým informáciám o spotrebe, faktúrach a paušále. Používatelia majú takisto možnosť prístupu do zákazníckej zóny a e-shopu a môžu si aktivovať či deaktivovať služby.  Zatiaľ čo základné informácie sú zabudované priamo v aplikácií a prezentujú sa vo vynovenom dizajne, zákaznícka zóna alebo e-shop využíva mobilné rozhranie webovej stránky, ktorá sa načíta v rámci aplikácie.

Súčasťou aplikácie je aj zoznam ostatných užitočných utilít. V prevažnej väčšine ide o produkciu Orangeu, spomeňme aplikácie Orange TV, lístky na MHD alebo SMS parkovné. Operátor odporúča aj aplikáciu so zoznamom svojich predajní alebo služby tretích strán, ako je Facebook alebo Pokec. Je škoda, že niektoré zo spomenutých funkcií nie sú priamo integrované v aplikácií Orange Go, ale vyžadujú inštaláciu ďalšieho nástroja. Operátor odkazuje ja na novú službu (a aplikáciu) Orange výhody.

Aplikácia Orange Go je dostupná pre platformy Android, iOSWindows Phone. Môžete ju využívať aj v prípade, že nie ste zákazník Orangeu. Jej hlavný prínos však spočíva v rýchlom sprostredkovaní informácií o spotrebe a faktúrach.  

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit