ColorWare je spoločnosť špecializujúca sa na zákazkové farebné úpravy elektronických produktov.

Jej najnovším počinom je retro prevedenie slúchadiel Apple AirPods. Tie dostali farebný kabát z čias Apple IIe, ktorého nástupcom boli počítače Macintosh.

Okrem základnej farby, Pantone 453 (svetlo béžová), sú pridané dve „vylepšenia„. Prvým z nich sú vetracie otvory na bočnej strane krabičky a tlačidlo synchronizácie v dúhových farbách pôvodného loga Apple.

Naskytuje sa otázka, že či je práca s farbami hodná 240 dolárov. To je cena, ktorá vytvára cenový rozdiel oproti klasickým Apple AirPods v hodnote približne 159 dolárov (slovenská cena 179 €).

Táto farebná varianta bude k dispozícii iba obmedzený čas

Všetko podstatné sa zmenilo iba na krabičke od slúchadiel. Samotné slúchadlá sa oproti originálu líšia iba jemným retro šedým farebným odtieňom. Pokiaľ by ste mali záujem o ďalšie farebné (nápadnejšie) verzie, tak je na výber až 16 základných farieb krabičiek a slúchadiel. Na výber je rovnaké množstvo metalických farieb v lesklom a matnom prevedení. To všetko za cenu 299 dolárov.

Pokiaľ hľadáte originálne farebné prevedenie a chcete vyniknúť z davu, tak sa pripravte na niekoľkotýždňové čakanie na dodanie týchto farebných Apple AirPods. To sa nemusí vyplatiť, pretože v tom čase si budete môcť pravdepodobne zakúpiť najnovšiu generáciu AirPods.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Apple chce údajne experimentovať s farbami. Nové iPhony by sa tak mohli objaviť aj v modrej či oranžovej

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.