Iba nedávno boli predstavené nové iPhony série 13 a dnes, t.j. 18.10.2021, spoznáme novú generáciu MacBookov Pro s vylepšenými procesormi (M1X) a pravdepodobne aj tretiu generáciu bezdrôtových slúchadiel AirPods.

Okrem týchto dvoch produktov sa v „technologických kuloároch“ hovorí aj o predstavení nového – Mac mini Pro, no až samotný event ukáže, čo bude realitou. Nové MacBooky Pro by mali ponúknuť komplexne prepracovaný dizajn, FaceID ako iPad Pro a perfektné Mini-LED displeje s obnovovacou frekvenciou až 120 Hz. Hovorí sa však aj o návrate MagSafe nabíjania v kombinácii s USB-C, čo by jednoznačne potešilo státisíce používateľov. Sami sme veľmi zvedaví, aké novinky budú predstavené a čo ponúknu, pričom vás budeme o všetkom už dnes večer, po skončení eventu, informovať.

MacBook Pro (Vision)

Októbrový Apple Event začína dnes o 19:00 hod nášho času. Ak to chcete mať z prvej ruky + zažiť vizuálnu šou, ktorou vie Apple rozhodne zaujať, tak môžete tento event sledovať on-line, či už na oficiálnom YouTube kanály spoločnosti Apple – TU. Alebo kliknite na tento odkaz –  www.apple.com/apple-events – pričom budete presmerovaní na oficiálny web spoločnosti Apple, kde môžete rovnako pohodlne tento stream sledovať.

Dodajme, že okrem nového hardvéru by sme sa mali dozvedieť aj dátum oficiálneho uvoľnenia nového operačného systému – macOS Monterey – pre verejnosť, na ktorí mnohí používatelia netrpezlivo čakajú.

Prečítajte si aj:

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE