Workflow je aplikácia, ktorá je pre iOS zariadenia jediná svojho druhu

Akvizícia bola uzavretá za nezverejnenú čiastku, pričom aj samotní vývojári tejto aplikácie pôjdu pod krídla Apple a v Cupertine budú pracovať na zatiaľ nešpecifikovaných projektoch. Zo samotnej akvizície profitujú aj používatelia, pretože aplikácia bola doteraz platená, avšak aktuálne je dostupná zadarmo. Uvidíme, či sa časom zmení meno výrobcu a či sa z Workflow stane oficiálna aplikácia priamo od Applu. Kvalita je totiž viac ako zodpovedajúca a Apple oznámil, že jej vývoj bude podporovať aj v budúcnosti.

Čo aplikácia Workflow robí? Vytvára automatické pracovné postupy!

Workflow je appka, ktorá spraví z viacerých krokov jeden, čiže automatizuje rôzne úkony. V ponuke je množstvo funkcií a aplikácií z telefónu, ktoré môžete jednoducho nakombinovať do jedného celku – akcie. Úkony, na ktoré ste pred tým potrebovali „5 ťahov“, urobíte jedným kliknutím. Napr. vytvoriť hlasovú poznámku, previesť ju do textu, uložiť a následne poslať mailom na preddefinovanú adresu. Je to skutočne nápomocná aplikácia, ktorá uľahčí rôzne pracovné, súkromné i zábavné úkony v smartfóne. Môžete vyskúšať aj automatické zmenšovanie obrázkov – akonáhle vytvoríte fotografiu, bude upravená na vami nastavenú veľkosť a uložená do galérie. Kombinácií je na stovky, stačí si vyskladať tú svoju.

Aplikácia má aj podobu widgetu, čiže dostupnosť všetkých procesov máte vždy „poruke“. Okrem toho spolupracuje aj s forcetouch, po prítlaku na ikonu aplikácie sa zobrazí ponuka procesov alebo možnosť vytvorenia nového. Dodajme, že nechýba ani možnosť synchronizácie. To, čo máte nastavené na iPhone, bude aj na iPade. Samozrejme, ak používate totožné aplikácie.

Ak ešte aplikáciu Workflow nepoznáte, určite ju vyskúšajte, stojí zato. Zadarmo si ju stiahnete na tomto odkaze.

Google Play

Zdroj: phonearena.com

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE