Apple nám dnes podvečer ukáže, ako budú vyzerať nové operačné systémy v rámci celého jablčného portfólia. Ako a kde sledovať on-line prenos?

WWDC 2021, presnejšie časť, ktorá nás i vás reálne zaujíma začína dnes o 19:00 hod nášho času. Predstavený bude úplne nový iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, WatchOS 8 atď. Na všetky novinky sa už teraz veľmi tešíme, pričom budeme tento on-line prenos pozorne sledovať a následne vám všetky podrobné informácie prinesieme v sérii článkov na našom webe, takže nás sledujte a nič vám neunikne.

Ak to chcete mať z prvej ruky + zažiť vizuálnu šou, ktorou vie Apple rozhodne zaujať, tak môžete tento event sledovať on-line, či už na oficiálnom YouTube kanály spoločnosti Apple – TU. Alebo kliknite na tento odkaz –  www.apple.com/apple-events – pričom budete presmerovaní na oficiálny web spoločnosti Apple, kde môžete rovnako pohodlne tento stream sledovať.

Dodajme, že špekulácie hovoria aj o tom, že okrem nových operačných systémov by mal byť predstavený aj nejaký hardvér, tak sme zvedaví, či sa to reálne naplní. Ak áno, tak môžeme očakávať nové MacBooky Pro s M1 procesorom, prípadne aj sériu obľúbených iMac počítačov.

Prečítajte si aj:

Apple: Odhalí WWDC 2021 aj komplexne prepracovaný MacBook Pro?

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE