Pripravované novinky z dielne Applu spoznáme o niekoľko dní.

Apple oficiálne zverejnil pozvánku na druhú jesennú konferenciu. Spoločnosť oznámila, že pripravuje špeciálne online podujatie z Apple Parku, ktoré sa začne 13. októbra 2020 o 19:00 nášho času. Očakávame, že spoločnosť na tomto podujatí predstaví sériu iPhone 12. Štyri novinky z modelového radu však nebudú samé.

AirPods Studio

Apple pripravuje aj slúchadlá, ktoré patria do série AirPods. Novinka AirPods Studio dorazí s cenovkou 349 dolárov. Bude ponúkať funkciu aktívneho potlačenia hluku a retro dizajn. Podľa správ sa slúchadlá AirPods Studio na trh dostanú konca tohto roka, takže blížiaca sa udalosť je pre Apple ideálnou príležitosťou na ich predstavenie.

Apple airpods studio

Zdroj: GizChina

AirTags

Toto sledovacie Bluetooth príslušenstvo je očakávané pomerne dlho. Je ho možné pripojiť k predmetom, ako sú peňaženky alebo kľúče, aby ich bolo možné jednoducho vyhľadať pomocou aplikácie z iPhonu, iPadu alebo Macu. Aj keď o tomto zariadení nemáme veľa informácií, je možné, že ho spoznáme už 13. októbra.

Apple airtags

Zdroj: GizChina

Menší HomePod

Apple by mal čoskoro predstaviť aj menší a lacnejší HomePod. Táto nová lacnejšia séria vytvorí produktovú líniu s existujúcim HomePodom. Rovnako ako slúchadlá, tak aj HomePod by sa mohol dostať na trh ešte pred koncom roka. Takisto očakávame, že o reproduktore sa viac dozvieme budúci týždeň na blížiacej sa konferencii spoločnosti Apple.

Apple homepods

Zdroj: GizChina

ARM Mac

Apple na trh uvedie aj prvé počítače Mac založené na technológii ARM. Môže sa tak stať uvedením aktualizovaného MacBooku Air a prepracovaného 23- alebo 24-palcového iMacu. 

Apple event 2020

Zdroj: GizChina

iPhone 12

Hviezdou večera bude bez pochýb séria iPhone 12 a jej štyria zástupcovia v troch veľkostiach. Dostupnejšími modelmi série budú verzie s 5,4 a 6,1-palcovými displejmi. Najmenším z radu bude 5,4-palcový iPhone mini. 

TOP modely série budú iPhone 12‌ Pro a ‌iPhone 12‌ Pro Max. Dostupné budú v 6,1 a 6,7-palcových verziách. 6,7-palcový ‌Phone‌ 12 Pro Max bude doteraz najväčším iPhonom, aký kedy Apple uviedol na trh.

iPhone 12

Zdroj: GSMArena

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

iPhone 12 (Pro Max): 4K/240 fps video, 120 Hz displej, LiDAR, brutálny výkon a absencia nabíjačky

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.