Oficiálne k dispozícii je aj na Slovensku.

Apple začal oficiálne ponúkať službu Apple One, ktorú predstavil v polovici septembra. Ide o balík služieb, ktorý je k dispozícii vo viacerých verziách a predstavuje cenovo výhodnejšie riešenie, ako je samostatné predplatné pre každú službu zvlášť.

Apple One je na Slovensku k dispozícii v dvoch verziách. Apple One Individual je určený pre jednotlivca a obsahuje predplatné služieb Apple Music, Apple tv+, Apple Arcade a tiež 50 GB úložisko v službe iCloud. Slovenská cena tohto balíčka je 10,95 eur.

Apple One na Slovensku

Okrem verzie pre jednotlivca je Apple One dostupný aj v rodinnej verzii. Toto predplatné ponúkne rovnaké služby ako verzia Individual, avšak až 200 GB úložisko v službe iCloud. Predplatné Apple One Family je možné zdieľať s ďalšími až piatimi členmi vašej rodiny. Slovenskú cena je 14,95 eur.

Ak si chcete balík služieb Apple One aktivovať, treba ísť do Nastavení – otvoriť váš Apple ID profil – Médiá a nákupy – Predplatné a na obrazovke by sa vám mala zobraziť položka Získajte Apple One. Po ťuknutí na ňu si môžete vybrať individuálne alebo rodinné predplatné.

Pokiaľ sa vám položka Získajte Apple One nezobrazuje, počkajte pár dní. Apple túto službu sprístupňuje postupne.

Apple One na Slovensku:

Apple OneIndividualFamily
MusicÁnoÁno
tv+ÁnoÁno
ArcadeÁnoÁno
iCloud50 GB200 GB
Zdieľanie s rodinouaž 5 členov
Cena na Slovensku10,95 eur14,95 eur

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Apple One: Oplatí sa využívať balík služieb aj na Slovensku? (kompletný rozbor cien)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit