Spoločnosť Apple tvrdí, že pracuje na vlastných slúchadlách typu over-ear s funkciou active noise cancelling (aktívne potláčanie hluku).

Očakávať ich môžeme koncom roka. S týmto tvrdením prišiel ako prvý analytik spoločnosti KGI Securities, Ming-Chi-Kuo a neskôr túto informáciu potvrdil aj Bloomberg.

Podľa Bloomberg sa práca na týchto slúchadlách za posledný rok niekoľko krát pozastavili a znovu začala. Produkt prešiel viacerými revíziami a bude pravdepodobne opäť prepracovaný pred spustením, alebo dokonca môže byť aj úplne vyradený.

Beats Studio3 Wireless s čipovou sadou Apple W1

Slúchadlá budú mať rovnaký bezproblémový párovací proces ako AirPods kvôli vlastnému SoC od Apple, ktorý ich napája. Mohli by sme uvidieť aktualizovanú verziu čipovej sady W1 používanej vo vnútri AirPodov a niektorých modelov bezdrôtových slúchadiel Beats, ako je napríklad nedávno vydaný model Wireless Studio3.

AirPods boli obrovským úspechom pre Apple napriek počiatočnému skepticizmu v súvislosti s dizajnom. Nové slúchadlá by mali nájsť úspech u tých, ktorí hľadajú tradičnejší dizajn, alebo chcú niečo s aktívnym rušením okolitého hluku. Očakáva sa, že aj samotné AirPods dostanú tento rok aktualizáciu v podobe odolnosti voči vode a stáleho načúvania Siri.

zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony MDR-1000X: Prémiové slúchadlá vyrobené priamo pre vás

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.