Podrobnosti o nových a vylepšených bezdrôtových slúchadlách zatiaľ nie sú známe.

Vo všeobecnosti môžu fanúšikovia AirPods očakávať pravdepodobne dlhšiu výdrž batérie na jedno nabitie, prípadne ešte kvalitnejší zvuk. Najvýraznejšie zmeny by sa malo dočkať puzdro AirPower, ktoré by malo mať k dispozícii možnosť bezdrôtového nabíjania.

O slúchadlá AirPods bol v uplynulom období zvýšený záujem a Applu sa podarilo predať takmer všetky vyrobené kusy. Teraz v období Vianoc je problém s ich distribúciou a najmä v zahraničí asi ostane mnoho ľudí sklamaných. V budúcom roku by mal Apple pravdepodobne zvýšiť dodávky AirPods. V súčasnej dobe však Apple údajne rieši problémy s výrobou batérií, čo by mal byť hlavný dôvod, prečo je nedostatok slúchadiel AirPods na trhu.

AirPods, ako aj puzdro AirPower, boli predstavené v septembri tohto roku spoločne s novým iPhonom X. Apple vtedy predstavil aj nabíjaciu dosku, no nepredstavil AirPower, ktorý by podporoval takéto nabíjanie. Nové nabíjacie puzdro AirPower by mohlo však pravdepodobne prísť samo bez nových AirPods na jar budúceho roka, pričom slúchadlá AirPods by mohli prísť až v septembri spolu s novými iPhonmi.

Zdroj: 9TO5Mac

Prečítajte si aj:

O bezdrôtové slúchadlá AirPods je obrovský záujem a je z nich podpultový tovar. Apple plánuje rozšíriť výrobu

Značky: