Potvrdili ho viaceré zdroje.

Nová generácia hodiniek Apple Watch bola predstavená spoločne s iPhonmi 13. Tie sú už v predaji, avšak na inteligentné hodinky stále čakáme. Presný dátum ich dostupnosti pravdepodobne nevedel ani Apple, ktorý počas septembrovej konferencie oznámil, že budú k dispozícii „neskôr na jeseň„.

Najnovšie informácie však tvrdia, že Apple Watch 7 sa dostanú do predaja v polke októbra. Predpredaj by mal začať 8. októbra a hodinky budú v obchodoch o týždeň neskôr, 15. októbra. Tvrdia to viaceré zdroje, okrem iného spoločnosť Hermès (zdroj Twitter), ktorá predáva špeciálne edície hodiniek Apple Watch a Jon Prosser. Ten je známy tým, že má v predstihu informácie o plánoch Applu.

Apple Watch 7 prinášajú niekoľko zlepšení v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. Majú tenšie rámiky okolo displeja, vďaka čomu ponúkajú doteraz najväčší displej pri zachovaní rozmerov hodiniek. Apple takisto vylepšil ich odolnosť a zabudoval podporu rýchleho nabíjania. Výdrž batérie sa však nemenila. Detaily si môžete prečítať TU.

Hermès oznámil dátum spustenia predpredaja hodiniek Apple Watch 7. Obrázok bol publikovaný na sociálnej sieti Twitter

Zdroj: Twitter, frontpagetech

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit