Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ARCHOS Hello, navrhnutý spoločnosťou ARCHOS v Paríži, má obrazovku s vysokým rozlíšením, reproduktor s vysokou vernosťou zvuku a plnú konektivitu. Je vybavený štvorjadrovým procesorom so 7“ ( FD ) alebo 8,4“ FHD obrazovkou. Obsahuje Google Android Oreo a Asistent Google podporujúcich množstvo domácich aktivít : hlasové ovládanie, ovládanie objektov a služieb, videohovorov atď. ARCHOS Hello bude predstavený na MWC 2018 (hala 6 – stánok B60), ARCHOS Hello bude na Slovensku v predaji v lete 2018, v koncových doporučených cenách od 129,99 € vrátane DPH (7“ ) a 179,99 € vrátane DPH (8,4“ ).

ARCHOS Hello má elegantný dizajn, vhodný  do všetkých typov domácností, ktorý sa prispôsobí všetkým požiadavkám. ARCHOS Hello je možné použiť v režime na výšku alebo na šírku.

ARCHOS Hello je vybavený najmodernejšími hardvérovými technológiami: štvorjadrový procesor podporovaný 2 GB RAM a 16 GB vnútorného úložného priestoru, IPS dotyková obrazovka HD alebo FHD, reproduktor s vysokou vernosťou, 4 multi-smerové mikrofóny s dlhým dosahom, 5 MP fotoaparát, WiFi a Pripojenie Bluetooth, batéria s kapacitou 4000 mAH zabezpeči dlhú prevádzku zariadenia. ARCHOS Hello obsahuje najnovšie verzie  služieb Google Android a asistenta Google.

Skutočný domáci spoločník pre každého, ARCHOS Hello je ideálny pre prijímanie a uskutočňovanie videohovorov pomocou služby Google Duo, posielania správ, počúvanie hudby.. Dokáže Vás informovať o : najnovšich správach, predpovedi počasia, dopravných informáciach, konzultáciach a službách …  Nenechajte si ujsť najnovšie informácie!

ARCHOS Hello je kompatibilný s aplikáciami a službami, ako sú Google Music, Spotify, YouTube .., ARCHOS Hello ponúka všetky druhy informácií, hudobných skladieb, fotografií a videí. Môže dokonca vysielať svoj obsah na väčšej obrazovke, napríklad televízii. ARCHOS Hello tiež spravuje všetky spojené objekty v dome: svetlá, radiátory, žalúzie, kamery. Vie, ako používať pokyny pre pohodlie všetkých, od rána do noci.

 

Značky: