Správa zrejme pobaví všetkých PC hráčov, ale hra sa na Xboxe konečne dočká 720p rozlíšenia. Okrem toho grafické rozhranie bude až v 1080p rozlíšení!

ARK: Survival Evolved je v Xboxe síce zábavná, ale hrozne, hrozne škaredá hra. Ale vďaka optimalizáciám zo strany štúdia Wildcard sa v tohto týždňovom update hra dočká posunu do HD sveta. Okrem toho by mal nový patch zlepšiť framerate o zhruba 10% a pridať mnohé z funkcií, ktoré boli doteraz dostupné len hráčom na PC.

Update do hry pridá aj štyri nové tvory, konkrétne to bude Pelagornis, Allosaurus, Tapejara a Archeopterix. Pribudnú napríklad aj točité schody a nové mechaniky na lovenie rýb.

Hoci pre hráčov na PC sú tieto správy prinajlepšom úsmevné, ARK je jednou z prvých hier v Xbox Game Preview programe, ktorý umožňuje konzolovým hráčom hrať nedokončenú hru. Vývoj a optimalizácia hier pre konzoly je vždy náročnejší ako pre PC, hlavne ak je PC prioritou a Xbox hrá len druhé husle. Z dôvodov udržovania kvality sa podobný program na PS4 nespustil, hoci bol záujem zo strany vývojárov aj fanúšikov. Tešíme sa teda, že hra sa dočká potrebných vylepšení na Xboxe.

Zdroj: www.windowscentral.com

Autor: Pavol Ondruška

Značky: