Ashampoo WinOptimizer 2021 poskytuje vylepšenia pre rýchlejší, úspornejší a bezpečnejší systém Windows.

Obsahuje viac ako 20 programových modulov. Systém Windows je vhodné z času na čas vyladiť a o mnohé oblasti sa postará tento softvér. Upozorňujeme ale na to, že nie je nutné ho používať každý deň, ba ani každý týždeň. Časom má však systém Windows tendenciu spomaľovať sa pomaly sa rozrastá kvôli zvyšným súborom a záznamom v registri.

Ashampoo WinOptimizer 2021 je zameraný na čistenie a zrýchlenie systému. Sami rozhodnete, ktoré aplikácie a služby sa budú automaticky spúšťať so systémom Windows. To vám pomôže uvoľniť pamäť a zrýchliť časy spúšťania.

Priamy link na stiahnutie programu.

Ochrana súkromia je ďalším zameraním programu, s možnosťou výrazne obmedziť telemetriu a zber údajov. WinOptimizer 2021 obsahuje celkovo 23 modulov na zvýšenie výkonu a prispôsobenie systémov Windows. Program tiež analyzuje operačný systém a hardvér, vymazáva alebo šifruje dáta a pomáha s obnovou súborov. Súčasťou je aj správa používateľských práv a schém napájania.

A na meranie výkonu sa softvér dodáva s dvomi benchmarkmi. Táto najnovšia edícia obsahuje aktuálne čističe a po prvýkrát obsahuje nástroj Internet Tuner na optimalizáciu sieťových nastavení. Verzia 2021 teraz obsahuje funkciu Disk Doctor na hodnotenie stavu pevného disku.

Zdroj: Ashampoo

Prečítajte si aj:

Stiahnite si zálohovanie zadarmo: Ashampoo Backup 2021

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.