Ashampoo Backup 2021 bezpečne a spoľahlivo zálohuje a obnovuje celé diskové oddiely (napr. bootovacie disky).

Takisto obnoví aj poškodené systémy. Ashampoo Backup 2021 zálohuje a obnovuje celé diskové oddiely vrátane inštalácií systému Windows. Inkrementálne automatické aktualizácie zabezpečujú, že záložné súbory sú vždy aktuálne a zabráni sa tak strate dát.

Zálohy sú vždy obnoviteľné, a to aj v prípade veľmi poškodených systémov alebo systémov napadnutých ransomvérom, vďaka zabudovanej funkcii záchrany, ktorá nevyžaduje žiadne technické znalosti.

Priamy link na stiahnutie programu.

Zálohy sa automaticky a prírastkovo aktualizujú bez potreby manuálneho zásahu. Permanentné overovanie súborov zaručuje, že zálohy zostanú bez chýb, zatiaľ čo silná kompresia zaručuje malé veľkosti súborov. Ashampoo Backup 2021 sa nielen ľahko používa, ale je aj nenáročný na systémové zdroje.

Obnova súborov je možná buď prostredníctvom samotného programu, alebo prostredníctvom záchranného systému spusteného z externého média (CD/DVD/BD alebo flash disk).

Druhý spôsob je praktický, pretože dokážete zachrániť vaše dáta aj v prípade poškodeného systému, alebo keď je napadnutý škodlivým softvérom. Okrem novej záchrannej funkcie obsahuje Ashampoo Backup 2021 aj množstvo opráv a vylepšení pre lepšiu bezpečnosť, stabilitu a kompatibilitu.

Zdroj: Ashampoo

Prečítajte si aj:

Zálohovanie na druhú: Acronis True Image 2021

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.