Spoločnosť Gameloft potvrdila, že Asphalt 9: Legends bude čoskoro burácať nielen z iOS zariadení.

Hra sa bude prezentovať budúci týždeň na hernej výstave E3 v Los Angeles. Udeje sa to krátko pred globálnym spustením hry pre platformy Android, iOS a počítače. 

Ďalšia časť z obľúbenej pretekárskej série je momentálne skúšobne spustené už niekoľko mesiacov na Filipínach. Od hry sa očakáva špičková grafika a nový herný zážitok.

Najväčšou zmenou je nová kontrolná schéma s názvom TOUCH DRIVE, pomocou ktorej ovládate automaticky riadené vozidlo v čase, v ktorom budete vedieť vozidlo otáčať, narážať do súperov a posúvať auto zo strany na stranu. Táto novinka prinesie úplne nový používateľský zážitok na mobilné platformy.

Pokiaľ by sa vám táto nová schéma ovládania nepáčila, vždy sa viete vrátiť ku klasickému spôsobu, ktorý je známy aj z aktuálnych verzií série Asphalt.

Gameloft sľubuje  pre hráčov priam „konzolový zážitok“ so skutočne detailnými autami, HDR a ohromujúcimi vizuálnymi efektami prepracovanými do najmenších detailov, ako aj efektmi častíc, ktoré robia hru realistickejšou. Aj v najnovšej verzii umožní „asfaltová hra“ hráčom možnosť zozbierať si viac ako 50 svetovo najznámejších roadsterov.

Asphalt 9: Legends má kariérny režim s viac ako 60 sezónami a pre hráčov bude dostupných 800 pretekov.

Zdroj: Android Authority

Prečítajte si aj:

VIDEO: Bezplatné hry v júni pre Xbox a PlayStation

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.