Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ASUS získal popredné umiestnenie v kategórii Počítače a výnimočné uznanie za inovácie, finančnú spoľahlivosť a kvalitu produktov a služieb

  • ASUS získal ocenenie Fortune’s World’s Most Admired Companies v kategórii Počítače šiesty raz za sebou.
  • Ocenenie je zvýraznením snahy spoločnosti ASUS prinášať výnimočné inovácie a vytvárať všadeprítomný, inteligentný a radostný život pre každého.
  • Fortune vykonal prieskum v rámci 1 500 firiem a označil ASUS za poprednú spoločnosť.

 ASUS oznámil, že po šiesty raz získal ocenenie magazínu Fortune ako jedna z najviac obdivovaných spoločností na svete. ASUS sa popredne umiestnil v kategórii Počítače a získal výnimočné uznanie za inovácie, finančnú spoľahlivosť a kvalitu produktov a služieb. „ASUS ašpiruje na post najviac obdivovaného technologického lídra,“ povedal riaditeľ spoločnosti ASUS Jonney Shih. „Sme poctení, že sme získali toto prestížne ocenenie magazínu Fortune už po šiesty raz. Ocenenie World’s Most Admired Companies je uznaním toho, že ASUS sa neustále transformuje, vyvíja a nasleduje svoju víziu.“

Prieskum magazínu Fortune hodnotil firmy na základe 9 kritérií od hodnoty investície a kvality manažmentu a produktov až po sociálnu zodpovednosť a schopnosť priťahovať talentovaných ľudí. ASUS získal v týchto kritériách vysoké hodnotenia a v roku 2020 dosiahol aj ďalšie úspechy – bol označený za najlepšieho výrobcu notebookov (Best Laptop Brand) v roku 2020 magazínom Laptop Mag, získal ocenenie ako firma s najväčším dôrazom na sociálnu zodpovednosť (Most Socially Responsible Company) v Ázii a získal viac ako 50 prestížnych dizajnových ocenení – všetko sú to dôkazy toho, že značka ASUS a jej produkty sú uznávané a oceňované odborníkmi aj používateľmi.

ASUS sa drží svojho sľubu In Search of Incredible a prináša výnimočné technologické inovácie, z ktorých profitujú ľudia na celom svete. ASUS v poslednom čase výrazne napreduje v segmentoch umelej inteligencie, inteligentnej medicíny a inteligentnej výroby. Odvetvia umelej inteligencie a strojového učenia neustále napredujú a ASUS využíva tento pokrok, aby nasadil inteligentnú liečbu, využil analýzu veľkého množstva dát na zlepšenie zdravotníctva a posunul sa smerom k presnému personalizovanému liečeniu. ASUS tiež využíva AI na zlepšenie efektivity výrobných procesov.

ASUS má za sebou úspešný štart do roka 2021. Na výstave CES 2021 predstavil portfólio výnimočných produktov a získal 16 ocenení CES Innovation Awards – medzi ocenenými produktmi boli notebooky, displeje, smartfóny, základné dosky, grafické karty, mini počítače a herné príslušenstvo. Ocenenie World’s Most Admired Companies magazínu Fortune je pre ASUS veľkou poctou a dôkazom neustáleho odhodlania prinášať výnimočné inovácie a vytvárať všadeprítomný, inteligentný a radostný život pre každého.

Značky: