Spoločnosť Asus pripravuje novú generáciu herného zariadenia.

Model Zenfone Max Pro (M2), sľubuje nový herný zážitok. Asus uverejnil na Tweeteri upútavku na predstavenie pripravovaného zariadenia strednej triedy. Obrázok môže pri pohľade na zoskupenie fotoaparátov vyzerať mierne skreslene a budí dojem, že zariadenie dostane do výbavy až trojicu kamier. Podľa zdroja, pôjde v skutočnosti iba o duálnu kameru.

Druhá generácia modelu Pro bude predstavená 11. decembra a informácie naznačujú, že zariadenie dostane veľkú, až 5000 mAh batériu. Aj keď v prípade modelu Zenfone Max Pro M2 sa nedočkáme vlajkového čipsetu, tak smartfónová novinka od Asusu bude mať dostatok výkonu aj pre náročné mobilné hranie. Použije sa dostatočne výkonný čipset Snapdragon 660. Asus použil v promo kampani aj hashtag #NextGenerationGaming.

Výrez v displeji sa s príchodom modelu Pro M2 oficiálne dostal aj na zaradenia strednej triedy od Asusu, ktorý sa doteraz objavoval iba v modelovom rade Zenfone 5. Je zaujímavé, že k prednému fotoaparátu sa do výrezu pridal aj LED blesk, pre nočné selfies.

Asus Zenfone Max Pro (M2) bude predstavený 11. decembra s čistým Androidom (nie Android One).

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia ASUS TUF Gaming FX504: Notebook s výkonom pre hry za dobrú cenu a s darčekmi zadarmo

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.