Oficiálne by mali byť predstavené v júli.

ASUS čoskoro predstaví nové generácie svojich smartfónov – vlajkovej lode ZenFone a herného smartfónu ROG Phone. Naznačujú to informácie, ktoré kolujú internetom. Na správu upozornil portál gsmarena.

ROG Phone 3 sa objavil v krátkom videu, ktoré prezrádza jeho dizajn. Ten sa výraznejšie neodlišuje od predchodcov a nechýba ani podsvietené ROG logo. Novinkou je trojitý zadný fotoaparát.

Vynovený herný smartfón od ASUSu by mal ponúknuť 6,59-palcový AMOLED displej s rozlíšením Full HD+, procesor Snapdragon 865, 8 až 16 GB RAM, 128 až 512 GB úložisko a 5800 mAh batériu.

ROG Phone 3 vo videu

ZenFone 7 takisto ponúkne procesor Snapdragon 865 a teoreticky až 16 GB RAM. Naznačuje to výsledok v teste Geekbench – pozrieť si ho môžete tu.

V prípade tohto telefónu nás však zaujíma najmä jeho dizajn a prípadné vylepšenia otočného fotoaparátu, s ktorým debutoval ZenFone 6. Minuloročný ZenFone považujeme za jedno z najpríjemnejších prekvapení, takže v prípade ZenFonu 7 máme nemalé očakávania.

Všetky detaily by sme mali oficiálne spoznať v júli.

Zdroj: gsmarena

Prečítajte si aj:

ASUS ZenFone 6: Otočný fotoaparát a 5000 mAh batéria (Doplnené o VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit