Súčasťou základného balenia je štýlová a praktická bezdrôtová myš, taška na notebook a tiež figúrka Baby Milo.

ASUS oficiálne predstavil špeciálnu verziu notebooku Vivobook S 15 OLED, ktorá vznikla v spolupráci so spoločnosťou A BATHING APE. Nazýva sa ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition a okrem dizajnu samotného notebooku zaujme najmä bohatým balením.

Vivobook dopĺňa v škatuli taška na notebook, figúrka Baby Milo s Vivobookom, výborná bezdrôtová myš ASUS Marshmallow Mouse so špeciálnymi krytmi a nálepky (aj na klávesy klávesnice). Základné balenie notebooku tak obsahuje všetko potrebné na jeho používanie doma aj na cestách a príjemným bonusom je spomenutá figúrka Baby Milo.

Vivobook so špeciálnym dizajnom a skvelým OLED displejom

Samotný ASUS Vivobook S 15 OLED sa v BAPE edícii mierne odlišuje dizajnom niektorých prvkov. Čierne, resp. biele veko notebooku je pokryté špeciálnou ilustráciou a tú si môžete všimnúť aj na touchpade. Na fotkách môžete vidieť čierny model so zeleným príslušenstvom, avšak ASUS predstavil aj bielu verziu notebooku s modrým príslušenstvom. Pozrieť si ju môžete na oficiálnej stránke výrobcu.

Na spodnej strane Vivobooku a na klávesnicovej časti sa nachádza logo firmy A BATHING APE s postavičkou Baby Milo. Vivobook ponúka aj špeciálny živý wallpaper a môžete si ho odlíšiť pomocou priložených nálepiek na klávesy klávesnice.

Notebook disponuje 15-palcovým OLED displejom s rozlíšením 2880 × 1620 pixelov a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Nechýba podpora pre HDR s maximálnym jasom 600 nitov. Procesor je k dispozícii až do Intel Core i9-13900H. Konfigurácia, ktorú sme mali k dispozícii na nafotenie a prvé dojmy, je vybavená procesorom Intel Core i5-13500H v kombinácii so 16 GB RAM a 512 GB SSD úložiskom.

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE EditionZdroj: TOUCHIT
ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

V predaji od septembra

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition tiež ponúka USB-C port s podporou Thunderbolt 4, dva USB-A porty (jeden USB 2.0, druhý USB 3.2), HDMI 1.4 výstup a 3,5 mm jack. Vo výbave je tiež napájací port, avšak na napájanie môžete využiť aj USB-C port. K dispozícii je aj fyzická krytka na webkameru a 75 Wh batéria. Bezdrôtovú konektivitu zabezpečuje Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.3.

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition sa podľa našich informácií dostane do predaja aj na Slovensku a to v priebehu septembra. Cena tejto špeciálnej edície s bohatou výbavou priamo v základnom balení štartuje od 1099 dolárov a podobnú sumu očakávame aj v eurách. Na presnú cenu si však musíme počkať – bude známa až v dobe uvedenia notebooku na slovenský trh.

Pokiaľ vás zaujímajú detaily o tom, ako ASUS vyrobil Vivobook so špeciálnym dizajnom, pozrite si oficiálne video, v ktorom je detailne vysvetlený výrobný proces a ďalšie detaily o použitých technológiách:

ASUS Vivobook S 15 OLED BAPE Edition: Fotogaléria

Zdroj: ASUS, vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit