Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť AT Computers dnes oznámila svoje zapojenie do programu Microsoft Cloud Solution Provider (CSP).

Vďaka nemu môžu partneri firmy ponúkať zákazníkom riešenia ich IT potrieb v oblasti produktivity, infraštruktúry a vzťahov so zákazníkmi (CRM) prostredníctvom riešení ako Office 365, Windows Intune, Enterprise Mobility Suite, Azure a CRM Online. Program vytvorený tak, aby posilňoval vzťahy so zákazníkmi a prinášal partnerom nové možnosti pre rast predajov cloudových služieb. Partneri totiž vďaka nemu môžu spravovať účtovanie služieb zákazníkom, predávať integrované ponuky a služby v rámci jediného balíčka a priamo zabezpečovať podporu cloudových produktov a služieb.

Od dnešného dňa sa spoločnosť AT Computers stará o celý životný cyklus IT služieb využívaných zákazníkom. To jej umožňuje jednoducho predávať cloudové služby Microsoftu a pomáhať zákazníkom využívať prednosti cloudu vďaka tomu, že priamo vlastní kompletné účtovanie služieb a sama riadi podporu. Spoločnosť AT Computers sa do programu zapojila ako partner typu 2-Tier, kam patria distribútori predávajúci cloudové služby Microsoftu prostredníctvom predajcov po celom svete.

„Zapojenie do projektu Microsoft Cloud Solution Provider je významným krokom ako pre AT Computers, tak aj našich zákazníkov. Snažíme sa im ponúkať vždy najlepšie portfólio produktov i služieb a pomáhať im rásť. Vstup do projektu CSP je práve takýmto krokom,“ povedal Martin Harazím, riaditeľ nákupu v AT Computers.

„Prostredníctvom programu Cloud Solution Provider nadväzujeme so svojimi partnermi úzku spoluprácu pre vytváranie flexibilných riešení, ktoré kombinujú technológie Microsoftu so skúsenosťami a službami partnerskej spoločnosti,“ povedal Aziz Benmalek, viceprezident, Worldwide Hosting a Cloud Services v spoločnosti Microsoft. „To otvára partnerom výnimočné príležitosti, aby mohli pripraviť svoje riešenia spoločne s ponukou cloudových služieb Microsoftu a ponúknuť tak zákazníkom na mieru vytvorený prechod smerom do cloudu.“

Vďaka programu Cloud Solution Provider ponúka AT Computers cloudové riešenia s regionálnou podporou v češtine. Vďaka ucelenému B2B portfóliu v kategórii SMB, commercial aj enterprise tak môžu predajcovia kúpiť kompletný sortiment, hardvéru, softvéru a služieb pod jednou strechou.

Najbližšie sa naši parteri a zákazníci môžu s Microsoft Cloud Solution Provider programom stretnúť v rámci našej každoročnej AT Computers RoadShow, ktorá prebehne od 8. – 10. 6. postupne v Košiciach, Banskej Bystrici a v Bratislave, na ktorú ich týmto i srdečne pozývam,“ doplnil Martin Wanke, marketingový riaditeľ, AT Computers.