Spoločnosť Mio predstavila špeciálnu funkciu svojich kamier do auta. Ide o automatický denník, ktorý môžete exportovať priamo prostredníctvom mobilnej aplikácie MiVuePro. Prvým zástupcom je úplne nová autokamera Mio MiVue 818 WiFi 2K, ktorá nahráva pri 60 fps, v rozlíšení 2K a je vybavená technológiami Bluetooth a WiFi.

Nová autokamera Mio MiVue 818 WiFi 2K je cenovo dostupná a pritom dobre vybavená. Okrem štandardných funkcií, ako je inteligentný parkovací režim, integrovaný modul GPS, ktorý pomáhafunkcii merania reálneho radarového úseku, je to práve šikovná kniha jázd. Znamená to možnosť zapnúť meranie bodov odchodu a príchodu (poloha a vzdialenosť) a samozrejme čas a dátum a potom exportovanie týchto údajov priamo cez mobilnú aplikáciu (WiFi, Bluetooth pripojenie) MiVuePro a zdieľanie podľa vášho želania.

Ďalšia špeciálna funkcia autokamier? „Nájdi moje auto“

Veľmi častým prípadom používateľov je, že na veľkom parkovisku, často na neznámom mieste a v zahraničí, zabudnú, kde vlastne zaparkovali. Aby našli svoje auto, nemusia nosiť ťažkú kameru do auta ani natáčať videá. Nová funkcia kamery do auta Mio MiVue 818 umožňuje lokalizovať vozidlo pomocou Bluetooth. Samozrejme, vďaka kamere vo vozidle si môžete parkovacie miesto aj odfotiť.

Kvalitný záznam 2K, 60 snímok za sekundu a nočné videnie

Medzi pozoruhodné vlastnosti novej autokamery Mio MiVue 818 patrí záznam vo vysokom rozlíšení 2K (rozlíšenie WQHD 1440p, t. j. 2560 × 1440), prípadne so 60 snímkami za sekundu. Má tiež svetelnosť optického snímača F1,8 a technológiu nočného videnia na nahrávanie pri slabom osvetlení. Uhol záberu je až 140°.

Upozornenia na radary a sekcie

Zariadenie MiVue 818 zobrazuje vzdialenosť a čas (v sekundách) od rýchlostného radaru na začiatku a na konci rýchlostného úseku a poskytuje informácie o rýchlostnom limite a priemernej rýchlosti v danom intervale. Vďaka upozorneniam na vzdialenosť a v závislosti od rýchlosti vozidla a funkcii Smart Alert budete vždy vedieť, ako rýchlo môžete ísť. Aktualizácie databázy radarov je počas celej životnosti zariadenia bezplatná.

Viac informácií

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.